Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Promotie Ciucas 1 septembrie - 31 octombrie 2016

Promotie Ciucas 1 septembrie -  31 octombrie 2016

Promotia va incepe pe data de 01 septembrie 2016, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 octombrie 2016, ora 23:59:59.

Produsele participante la promotie sunt produsele comercializate de catre organizator pe piata din Romania pe care sunt aplicate etichete promotionale:

    Ciucas 500 ml sticla
    Ciucas 500 ml doza
    Ciucas 2.5L Pet
    Ciucas 1L Pet

Capacul sticlei /cheita dozei, in original, trebuie pastrate pentru validarea premiilor.

Ce trebuie sa faca participantul:

    sa cumpere cel putin un produs participant la promotie;
    sa descopere codul unic in interiorul capacul/spatele cheitei (pentru doza);
    sa trimita intre 01 septembrie si 31 octombrie 2016 codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
        prin expedierea unui SMS la 3773 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom) continand codul unic din interiorul capacului / spatele cheitei (pentru doza).
        online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.bereciucas.ro, in sectiune „Participa la promotie”. Acest formular va fi completat de catre participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul, numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Telekom), nume si prenume, oras si adresa de e-mail.

Indiferent de modalitatea de inscriere (web sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze capacul /cheita continand codul unic, integrale si in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

    Premii - bere Ciucas:
        2.000.000 x Doza Ciucas
    Premii instant (zilnice):
        488 x 500 lei NET

Premiile garantate se vor acorda pe baza capacului /cheitei de la doza castigator(oare). Sub fiecare capac sau cheita de doza pentru produsele participante la promotie exista unul dintre mesajele:

    DOZA – in acest caz cumparatorul a castigat o doza de 500 ml Ciucas;
    COD alfanumeric format din 7 caractere - cod ce trebuie trimis prin SMS la 3773 sau inscris online pe www.bereciucas.ro;

Dozele de bere castigate astfel se pot revendica si ridica din centrele de premiere pe baza capacului sau cheitei castigatoare. Capacul sau cheita castigatoare vor putea fi preschimbate in premiul indicat pe acestea, la prezentarea accestora la unul din magazinele comunicate pe www.bereciucas.ro sau la 021 207.00.50, apel cu tarif normal.

Pentru fiecare premiu instant (zilnic) se va desemna anterior inceperii promotiei in mod aleator cate 8 momente castigatore (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatioare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei promotiei si, respectiv, din intervalul orar 14:00 – 22:00. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

http://www.bereciucas.ro/participa-la-promotie/2016/


This post first appeared on Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R, please read the originial post: here

Share the post

Promotie Ciucas 1 septembrie - 31 octombrie 2016

×

Subscribe to Ochiu Mintii Vede Tot, Stiri Online Din Sanatate R

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×