Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Παρουσίαση X 3 ‖ 3 Απολαυστικά Projects!

Μπορεί το Καλοκαιράκι και οι διακοπές να συνεχίζονται για πολλούς από εσάς, τα Jajala Majala όμως εργάζονται πυρετωδώς διακοσμώντας κι ανακαινίζοντας τα αγαπημένα σας blogs έτσι ώστε το Φθινόπωρο να σας βρει ανανεωμένους κι έτοιμους να γεμίσετε ιδέες, προτάσεις, γεύσεις και ιστορίες τον επεξεργαστή κειμένου σας!

Κάπως έτσι ξεκίνησαν βέβαια και τούτες οι ανακαινίσεις που ακολουθούν: "Κάτι να αλλάξω...", "Να γίνει κάπως πιο λειτουργικό...", "Ουφ! το βαρέθηκα! Θέλω αλλαγή!..."
Κι έχουμε έτσι 3 ολότελα ανανεωμένα blogs, το ένα Προσωπικό ημερολόγιο Φωτογραφικών περιπλανήσεων και τα άλλα δύο Μαγειρικής Τέχνης που σας περιμένουν να τα (επανα)ανακαλύψετε!
3 Projects by Jajala Majala

Ξεκινάμε;

3 Projects,3 υπέροχες γυναίκες, 3 απολαυστικά blogs!Project #1: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
Project #1: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ

Θυμάστε την ανάρτηση/παρουσίαση Μερικής Ανακαίνισης που κάναμε πριν λίγο καιρό για το blog "Εικόνες και Ψίθυροι" ; Ε, η Τζίνα κουράστηκε με τα χρώματα και θέλησε να ανανεωθεί και πάλι! Η αλήθεια είναι πως το μαύρο, είτε υπάρχει σε φόντο είτε σε μεγάλες ποσότητες οπουδήποτε σε ένα blog, κουράζει το βλέμμα.

Αυτή τη φορά λοιπόν επέλεξε ένα φωτεινό, ευχάριστο, μοντέρνο πρότυπο από τα έτοιμα που βρίσκουμε στο διαδίκτυο και αφού το πέρασα το επεξεργάστηκα ως εκεί που έπαιρνε (και κάποιες φορές και λίιιιγο παραπάνω ;) ) Έτσι τώρα οι φωτογραφίες της δείχνουν να ανήκουν στον χώρο του νέου blog, ενώ όλες οι ενότητες είναι και πάλι εύκολα προσβάσιμες στους αναγνώστες, δίνοντας ταυτόχρονα κάτι από την προσωπική της αισθητική.

Το blog Εικόνες και Ψίθυροι εξακολουθεί να είναι οικείο στον επισκέπτη και να τον προ(σ)καλεί να το εξερευνήσει από άκρη σε άκρη.


Project #2: TANTE KIKI
Project #2: TANTE KIKI
Την Βασιλική όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουμε στον χώρο του blogging εδώ και πολλά χρόνια ως Κική ή Θεία Κική (όπως λέει και ο τίτλος του blog της άλλωστε, Tante Kiki). Της αρέσουν οι αλλαγές, κι αυτό το είχε αποδείξει μέσα από την προσωπική της προσπάθεια διακοσμητικών ανανεώσεων του ιστοχώρου της που δεν ήταν καθόλου κακή.

Θέλησε να με τιμήσει με την εμπιστοσύνη της και να μου αναθέσει το νέο ύφος του blog από όπου θα πηγάζει από εδώ και πέρα η έμπνευσή της για νοστιμιές που με τόση αγάπη και μεράκι μας προσφέρει μέσα από τα γραφόμενα και τις εικόνες της.

Το Tante Kiki άλλαξε χρώματα, παίζοντας με τις αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου και του βεραμάν, ανάμεσα σε ένα ρετρό και ένα λίγο πιο μοντέρνο ύφος που αντιπροσωπεύει απόλυτα την διαχειρίστριά του.
Έγινε πιο εύκολο στη χρήση για την ίδια την Βασιλική καθώς αυτοματοποιήθηκαν πολλές λειτουργίες, αλλά έγινε και πιο λειτουργικό στην εξερεύνηση και στην αναζήτηση μενού για όλους τους αναγνώστες. 

Υπάρχουν τόσες υπέροχες, νόστιμες, εξαιρετικά σχεδιασμένες και φωτογραφημένες συνταγές μέσα στις σελίδες του blog στις οποίες ήταν κρίμα να μην μπορούν οι αναγνώστες εύκολα να περιηγηθούν. Πλέον αυτό είναι εφικτό μέσα από διάφορους τρόπους: Το πολλά υποσχόμενο Μενού κατηγοριών και υποενοτήτων αλλά και τις "λέξεις κλειδιά" που μεμιάς δίνουν στον αναγνώστη αυτό που ψάχνει.

Σας προσκαλούμε κι επισήμως να περάσετε και να δοκιμάσετε τις συνταγές της Κικής και να ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες της όχι μόνο απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα της νοικοκυράς, το "Μα, τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;" αλλά και πολύτιμες διατροφικές πληροφορίες που σίγουρα τόσον καιρό σας είχαν ξεφύγει.


Project #3: COOKING & ART BY MARION
Project #3: COOKING & ART BY MARION
Ένα ακόμη υπέροχο food blog, μία ακόμη καταπληκτική διαδικτυακή μαγείρισσα που μοιράζεται τις γνώσεις της και την αγάπη της για το φαγητό με όλους τους πιστούς της αναγνώστες 7 ολόκληρα χρόνια τώρα. Μιλάω βεβαίως για την Μάριον και το blog της "Cooking (&) Art by Marion" που επέλεξε επίσης το The Jajala Majala Project για την ανανέωσή του.

Λιτές γραμμές, minimalistic στυλ με πολύ προσωπικές πινελιές σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την ήρεμη δύναμη που εκπέμπει η διαχειρίστρια και δημιουργός του, το blog  Cooking (&) Art by Marion πέρασε σε άλλο επίπεδο τεχνικά κι αισθητικά ξεφεύγοντας από την κλασικότητα τύπου blogger.

Εύκολο διαχειριστικά, λειτουργικό στη χρήση του για τον αναγνώστη που θέλει να αναζητήσει συνταγές και γεύσεις, το blog ντύθηκε με το pale blue της ηρεμίας, το δυναμικό γκρι κι έναν συνδυασμό και των δύο αυτών χρωμάτων που μας έδωσε μία υπέροχα καλλιτεχνική blue-grey απόχρωση, της έμπνευσης και της δημιουργίας. Πως αλλιώς; Έπρεπε τα χρώματα να συνάδουν με τον τίτλο του που παραπέμπει σε μη παραδοσιακά μαγειρικά δρώμενα.
Βέβαια στα ενδότερά του θα βρείτε τα πάντα!

Άλλη μία πρόσκληση επίσκεψης ανοίγουμε λοιπόν, για να γνωρίσετε το Cooking (&) Art by Marion όσοι δεν το γνωρίζατε έως τώρα και να χαρείτε τις αλλαγές που κάναμε όσοι είστε τακτικοί του επισκέπτες.

Πως σας φάνηκαν οι αλλαγές; Περιμένω να μοιραστείτε μαζί μου τη γνώμη σας! Κι όσοι από εσάς επιθυμείτε βεβαίως να γνωρίσετε τον τρόπο και το κόστος μία ανακαίνισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε μέσω e mail στη διεύθυνση που θα βρείτε στη σελίδα The Jajala Majala Project, είτε με μήνυμα στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook.

Να έχετε μία όμορφη συνέχεια και ως την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να προσέχετε τον εαυτό σας!

Eva's signature


This post first appeared on Jajala Majala ‖ Life.Blog.Design, please read the originial post: here

Share the post

Παρουσίαση X 3 ‖ 3 Απολαυστικά Projects!

×

Subscribe to Jajala Majala ‖ Life.blog.design

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×