Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

De ce pleacă bărbații?De proști vor răspunde femeile în cor. Adevărul e mai complex și mai dureros.


Real story: El a început să o curteze pe ea. Ea îl plăcea şi nu prea, dar i-a dat o șansă. După conversații lungi în care ea vorbea și (se) dezvăluia, iar el părea încântat și promitea, au petrecut un weekend romantic în doi. Cele mai plăcute zile din viața ei! Au urmat apoi alte conversații și alte promisiuni. Toate bune şi frumoase, până într-o zi când el îi scrie că o  sa o sune dar nu o mai face. Și uite așa... Boom... a dispărut. Trec zilele, ea rămânând într-o stare de așteptare și fără răspuns la întrebarea de ce, iar el fugind de responsabilitatea de a da o ultimă explicație. 

Când apare dorul şi dorinţa de a vorbi cu el, toată lumea îi spune să nu îl caute, că aşa sunt bărbaţii, că fug, că-s doar nişte laşi. Dar ea l-ar căuta. Ar vrea să îi vorbescă, nu să îl critice, nu să îl jignească, doar să îi spună că începea să se îndrăgostească. Şi să aibă încredere în el. 


Ea e o fată înţeleaptă şi ar fi înţeles. Nu îi poţi impune unui bărbat să te placă. Poate că în sufletul lui nu era loc pentru ea. Şi ea merită, la rândul ei, un bărbat care să o iubească. Dar tăcerea lui lasă loc de interpretări. E vina ei?

Povestea ştim cu toţii cum se va sfârşi. 

Ea îşi va continua viaţa, aşa cum fac femeile puternice şi educate, care nu imploră şi nu se roagă. Timpul va trece şi imaginea lui va deveni tot mai îndepărtată. 


Şi poate că la un moment dat, atunci când ea nu îl va mai vrea, el îşi va aminti de toate serile în care au râs şi au povestit şi au construit amândoi amintiri. Şi o va căuta. Dar ea va fi în braţele altcuiva. 
Încă o poveste de iubire ratată.

This post first appeared on Express Yourself, please read the originial post: here

Share the post

De ce pleacă bărbații?

×

Subscribe to Express Yourself

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×