Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Femeia, azi

Ce inseamna sa fii Femeie astazi? Lumea e intr o continua schimbare. Si dezvoltare. Iar rolul femeii in societatea moderna nu mai este acelasi ca in vechile timpuri.

Astazi asteptarile de la o femeie sunt multiple. Ea Trebuie sa aiba un job de top care sa ii asigure independenta financiara, sa fie prezenta constant in sala de fitness si in saloanele de infrumusetare,  sa fie o mama grijulie, un bun psiholog pentru prietene, bucatareasa dimineata si  seara, curtezana noaptea. Si lista e deschisa.

In trecut mamele le impartaseau fetelor secrete de frumusete si tehnici de seductie, implementandu-le notiuni ca feminitatea, gratia, bunele maniere. Azi, Cele din urma par ca nu si mai au rostul. O femeie trebuie sa fie puternica si dura ca sa reuseasca in viata.

"Masculinizarea" mentalitatii a dus la Masculinizarea femeii intru totul, iar diferentele dintre sexe par a fi doar cele oferite de natura (sau estetician). :-)  

Femeia contemporana Imbraca costume si camasi, are muschii abdomenului si cei ai bratelor mai bine definiti decat ai barbatilor, are tatuaje si parul scurt. Nici purtarea tocurilor sau a rochilor nu i mai ofera modelului actual de femeie un aspect feminin.  Rochiile stramte descopera, buze stridente scot perle, degetele impodobite fac gesturi obscene. 

Delicatetea si eleganta femeilor descrise Prin carti, azi au disparut. 

Nu exagerez. ( Generalizez ) . 


Desi e o realitate ca din ce in ce mai rar femeile zambesc timid, isi exprima sentimentele prin lacrimi, imbraca materiale fine, mangaie, imbratiseaza, alina prin cuvinte.


Dincolo de rolurile pe care zilnic le interpretam ( judecator, afacerista, sotie, mama, sportiva ) suntem femei.

Natura a pus in noi daruri speciale: intuitie, sensibiltate, tandrete, senzualitate, blandete.

Si fiecare ar trebui sa fie definita si pusa in valoare de aceste calitati.
This post first appeared on Express Yourself, please read the originial post: here

Share the post

Femeia, azi

×

Subscribe to Express Yourself

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×