Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hertigdömen utan hertig/inna

  1. Bohuslän
  2. Härjedalen
  3. Lappland
  4. Medelpad
  5. Norrbotten

Det verkar inte helt osannolikt att samtliga landskap i Sverige inom kort kommer föräras status som hertigdöme. Förutsatt att ätten Bernadotte får tillökning högst fem gånger till vilket inte verkar vara helt omöjligt men dock inte så sannolikt.

Vidare krävs det förstås att den nuvarande regenten har planer på att tillsätta de fem landskap som hittills blivit utan hertig eller hertiginna – för detta skulle krävas att Kronprinsessparet får ytterligare ett eller två barn.

Prinsparet två eller tre om nu inte prinsessparet får ytterligare ett till. Har dock inte tagit med förekomst av eventuella flerbarnsfödslar så som Tvillingar eller trillingar. Krävs alltså ett par trillingar samt ett par tvillingar för att både Bohuslän, Härjedalen, Lappland, Medelpad, och Norrbotten i pratiken ska kunna bli hertigdömen. Fast numer kungliga tvillingar i både Danmark Monaco men ännu inga trillingar. Finns det månne genetiska anlag för trillingar i Bernadotteätten? Kan man hitta ärftliga anlag för tvillingar i släkten Westling, Hellqvist eller möjligen O’Neill?

Faktum är att det förekommer tvillingar men först i grenen Sommerlath genom nuvarande drottningen. I Westlings släkt finns anlag för tvillingar på fadernet dock inga för trillingar. Kan inte se om det skulle finnas tvilling eller trillinganlag i släkten Hellqvist. Liksom det inte verkar förekomma i O’Neillsläkten. Därav mest troligt att kronprinsessan Victoria och prins Daniel har högst chans att bli tvillingföräldrar.This post first appeared on Jaesunsaysthis | This Is What I'm Saying Now, please read the originial post: here

Share the post

Hertigdömen utan hertig/inna

×

Subscribe to Jaesunsaysthis | This Is What I'm Saying Now

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×