Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nu är sommar'n kommen!

Va härligt det är att det äntligen känns som sommar ute! Regnet behövdes säkert, men det är skönt att solen kommit tillbaka!
Jag är ju inte känd för att gilla värme (eller kyla...), men nu när det är lite mer försommartemperatur ute så njuter jag!

Jag tycker att det är roligt att ta med ett eller ett par foton i mina bloggposter och försöker tänka ut vad jag både kan skriva om och visa. Idag fick försommaren inspirera till dessa två foton:

Syrenerna på kökssidan av huset håller på att slå ut! Syrener doftar så gott tycker jag! Och så älskar jag ju färgen lila! :o)
Det här är vårt Åkeröäppelträd, och det har massor av blommor! Det syns inte så bra på fotot kanske, för trädet stod i skugga när jag tog kortet för en stund sen. Men bara för att det blommar så är det inte säkert att det blir några äpplen! Det vill till att massor av humlor och bin hittar och pollinerar blommorna, och så behöver vädrets makter vara snälla och temperaturen hålla sig över nollan så inte blommorna fryser bort! Men trots optimala förhållanden är det inte säkert att ett Åkeröäppelträd ger frukt varje år. I bästa fall verkar det ge frukt vartannat år. Förra året tror jag inte att det blev några äpplen, så i år får vi hålla tummarna! Åkeröäpplen är det godaste svenska äpplet om nån frågar mig!

Ikväll är det avslutning på Stickcaféet inne i stan och självklart ska jag åka dit! Jag har inte rört min stickning sen förra måndagen eftersom jag fick inflammation i vänstra axelleden, och jag har saknat att sticka! Nu är jag nästan helt bra men behöver nog ta det väääldigt lugnt med stickningen så det inte blossar upp igen! Men några varv ska jag försöka sticka om det känns bra! I värsta fall får jag väl bara sitta där och vara social och dricka kaffe! Det funkar det också! :o)

Anneli.


This post first appeared on Anneli In Da House!, please read the originial post: here

Share the post

Nu är sommar'n kommen!

×

Subscribe to Anneli In Da House!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×