Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Hejda mig någon!

Att jag är lite galen - det är ingen nyhet... ;o) Men nu har det slagit alla rekord! Eller... Det beror på vilken kategori vi talar om... Men i det här fallet, d v s inom stick-kategorin så har det nog banne mig tangerat rekord! Inte nog med att jag fäste alla 4 X 3 trådar på de senaste Bambudisktrasorna igår; jag stickade ungefär en fjärdedel på en ny också!

Jag tog många pauser - små pauser - så att jag inte skulle få ont igen och det gick faktiskt bra! :o) Men så tog det också typ halva natten! Men med bra musik i lurarna och en stor portion envishet så gick det!

Att fästa trådar tycker jag är bland det tråkigaste som finns (jag är så jäkla noga!), men att få börja sticka på en ny trasa hägrade tillräckligt mycket för att jag skulle bita ihop och fortsätta! Och belöningen blev 23 varv på en ny! :o)

"Crazy cat ladies" har man ju hört talas om, men "Crazy Bambudisktrasstickar-ladies" är inte lika vanligt förekommande! Vi är i en väääldigt exklusiv klubb (för inbördes beundran)! ;o) Klubben är så exklusiv så det är bara jag och mina löss som är medlemmar! Hihihi...!
Ja, jag sa ju att jag är lite galen! :P Men huvudsaken är väl att man är glad, och det är jag! :o)

Anneli.


This post first appeared on Anneli In Da House!, please read the originial post: here

Share the post

Hejda mig någon!

×

Subscribe to Anneli In Da House!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×