Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Liten förhandstitt

Nu har det varit några hektiska dagar! Onsdagen gick ju åt Till Att planera vilka Recept Jag ville göra till mitt födelsedagskalas och vad som behövde inhandlas, och torsdagen gick åt till att tillverka 4 av de recept Jag Hade tänkt göra. Som tur var fick jag hjälp; vid 15-tiden kom kompisen Helene och min språkkompis, och de åkte inte hem förrän vid 21-tiden! Det tar tid att fixa födelsedags-smaskens - fast på den tiden de var här så hann vi både äta middag (som jag hade förberett innan de kom) och ta en kopp té i lugn och ro innan de åkte.

Jag tänkte att jag skulle ge er en liiiten förhandstitt på två av de fyra godsakerna vi tillverkade under eftermiddagen/kvällen:

Raw, ekologisk och fruktansvärt god Lakritsfudge!
Raw, ekologiska Blåbärsbollar, fulla av antioxidanter, järn och vitaminer! En riktig näringsbomb, och sååå himla goda! Bara man inte tror att det är chokladbollar och förväntar sig chokladsmak - då blir man nog förvånad! :P ;o)

Sen gjorde vi LCHF "Snickersbitar" och den där Citron- & vit chokladtryffeltårta jag visade bild på i förra blogginlägget! Den blev jättegod! Mmmm...! (Fast jag skulle hellre kalla den cheesecake...)

Igår gjorde jag ytterligare två "no bake"-skapelser med lite hjälp av Adrian! Vi gjorde "karamellbarer med choklad" och Chokladtryffeltårta! Bilder kommer - antagligen imorgon! Recepten tänkte jag lägga ut på min Gröna blogg, så håll utkik där!

Nä, nu ska jag ut och göra det sista innan gästerna kommer! Over and out för idag!

Anneli.


This post first appeared on Anneli In Da House!, please read the originial post: here

Share the post

Liten förhandstitt

×

Subscribe to Anneli In Da House!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×