Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Plava bilježnica

Plava biljeznicaPetnaestogodišnja Batuk je glavni lik, djevojčica koja je prodana od strane obitelji kao seksualna robinja kad joj je bilo devet godina.
Od tada je većinu svog života provodila u kavezu, a dio zadovoljavajući svoje klijente. Batuk djeluje kao djevojčica puna života s puno iskustava i uzbudljivim životom, ali joj je život daleko od uzbudljivog. Svaki dan biva maltretirana, fizički, psihički i seksualno, živi u Sirotištu gdje se o novorođenčadi brine samo da bi prosjaci dobili više prihoda, zbog istog razloga se djeci sječu udovi, djeci se radi krađe prereže grkljan, a radi bijega ih se kamenuje i svaka djevojčica završi Kao Seksualna Robinja, a i svaki ljepši dječak.
Jedino što Batuk drži na životu su njen prijatelj Puneet, koji radi kao muška prostitutka i biva ubrzo kastriran da ne odraste u muškarca, a i plava bilježnica. U svoju plavu bilježnicu bilježi svoje fantazije, piše svakidašnje događaje, a i voli se prisjećati obitelji makar ju je prodala da bi imali što za jesti.
James A Levine je sažeo one gadosti koje je čuo, ali ih ne uljepšava. Ne uljepšava odnos Batuk s klijentima ni kad biva prisiljena na oralni seks, pretučena ili silovana, čak kao i dijete.
Na pola knjige gubi svoju bilježnicu, a kraj ostaje misteriozan. Zbog halucinacija i vrućice možemo pretpostaviti da na kraju Batuk umire od tuberkuloze, a za misteriozno ubojstvo su krivi Hita i batler Vas, možda jer nije bilo lako ubiti tu četvoricu.This post first appeared on Sve O Svemu, please read the originial post: here

Share the post

Plava bilježnica

×

Subscribe to Sve O Svemu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×