Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  Blog Gue... my-life Blog  > 

Jualan Kerepek & Kuih Raya 2016
2016-06-12 04:13
Maruku Bintang 1 paket RM10Kerepek Ubi Pedas 1 paket RM7.50Kuih Kapit 1 balang RM18Kacang Bijan Soya 1 paket RM7.50Menjual Kerepek dan Kuih Raya 2016Penghantaran percuma sekitar shah alam… Read More
Kerepek & Kuih Raya 2016 Untuk Dijual
2016-06-11 03:50
Harga - Kuih Bangkit Coklat Chip 1 balang RM19, Kacang Shuntong 1 paket RM9.50, kerepek bawang 1/2kg RM6.50Menjual pelbagai jenis kerepek serta kuih raya 2016penghantaran percuma sekitar sha… Read More
2009-11-20 07:10
blog aku berubah wajah buat kali ketiga..bosan dengan pemandangan yang lama..terasa suram je..kali ni biarlah dalam warna yang ceria..mudah-mudahan ianya dapat mempengaruhi mood aku Read More
2009-11-18 08:25
bukan mudah untuk memulakan langkah pertama..dalam apa hal sekali pun, ianya bukanlah sesuatu yang mudah..banyak yang harus difikirkan..risiko..kemampuan..daya tahan fizikal dan mental..tapi… Read More
2009-10-23 03:48
terlalu banyak persoalan yang belum terjawab..persoalan yang memerlukan jawapan..telah merata aku mencari..namun masih tidak kutemu..sudah puas aku bertanya..namun masih tiada jawapan yang p… Read More
2009-10-19 09:32
apabila kau menyuarakan impian mu..termangu aku seketika..terlalu tinggi harapan mu itu.. fikirku..dapatkah aku penuhi..setiap satu hasratmu itu..gusar.. berkecamuk rasanya hati ini..telah a… Read More
2009-09-30 08:47
aku masih disini..masih mengira-ngira waktu yang mendatang..terasa begitu lambat gerak jam di dinding..tik tok tik tok tik tok Read More
2009-09-29 02:25
lama giler aku tak update blog..bukannya apa.. kemalasan melanda..ditambah pulak dgn sikap aku yang suka menunda-nunda..sikap aku yg susah nak dibuang..raya hari tu.. memang jadual aku meman… Read More

Share the post

Blog Gue...

×

Subscribe to Blog Gue...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×