Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Кланицата - текст

В края на годината реших да предоставя за свободно сваляне файла с първия си роман. Вече съм казвал многократно, че писането му беше по-скоро експеримент, който според мен не е чак толкова неуспешен. Това е една от причините засега да не правя планове, текста да бъде издаден на хартия. Имам си и други причини и други планове поне за първата половина на следващата година.
Файлът не е идеален и не мога да го нарека електронна книга. Има още десетина дни работа по него, за да се превърне в книга. Освен това, при качването се получи разместване, което нямам настроение да оправям тези дни.
Файлът ще е свободен за сваляне не повече от месец. Може да се чете и онлайн. Споделям го с познати и приятели, макар че на някои съм го изпратил вече лично. Имам и мнения на прочелите го, все приятели, които уважавам и ценя много. Има положителни и отрицателни мнения и така е нормално. Ще бъда благодарен, ако получа и други мнения и особено забележки, ако някой има желание. Не, че ще се съобразя с тях, де :).

Приятно четене:

Кланица - текстThis post first appeared on Nyamam Ideya, please read the originial post: here

Share the post

Кланицата - текст

×

Subscribe to Nyamam Ideya

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×