Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  The Godril my-life Blog  > 

The Godril Blog


danyung.blogspot.com
Godril iku sawijining nyamikan sing asale soko isine woh'e wit trembesi (neng pinggiran bangsal Danyung okeh). Bentuke bunder, lonjong, rodo gepeng sitik, lan wernane ireng campur coklat, rodo gede sithik karo beras. kletik-kletik, rasane enak lan khas. Neng kudu eling lan waspada, nek kakeyan bakale entutmu kecing koyo sapiteng. Godril iku panganan tradisional neng ndesoku (kumpulan bocah nglatak). Iki Blog Coplak Congap alias waton cocote njeplak lan cocote mangap, mung guyon lho
VISIT danyung.blogspot.com FOR RECENT UPDATES

Share the post

The Godril

×

Subscribe to The Godril

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×