Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vattenhuset, simskola för alla!

// Detta inlägg är i samarbete med Vattenhuset.se //

Som mamma till 5 kiddos så vet jag hur viktigt det är att barnen lär Sig Simma. Jag har också lärt mig att barn lär sig väldigt olika fort. 

Min äldsta kille lärde sig simma riktigt fort och är otroligt duktig på det! Tvillingarna lärde sig väldigt olika, ena killen lärde sig fort och simmar som en fisk. Medan andra killen tog längre tid på sig innan han fick in tekniken med armar och ben och att kunna röra dem synkroniserat för att inte sjunka.
Han har ju diagnoser och i dem ingår att man ofta har det lite svårare med motoriken.
Selin som fyller 6 år på torsdag kämpar på med att lära sig simma, hon kan simma från ena kanten till den andra (5 meter). Vi hoppas hon ska hinna bli ännu lite bättre innan sommaren är över.

Vattenhuset har kurser för alla, från nyfödda till vuxna.
De har även kurser för de med funktionshinder.

vattenhuset finns bra utbildad personal och vattnet har en temp på 32-33 grader så man kan koncentrera sig på att simma och inte bara frysa. 

Priserna tycker jag var helt okej med!!

Behöver du eller ditt barn lära sig simma, eller kanske bara få en bra vattenvana innan det är dags för riktiga simskolan så rekommenderar jag dig att titta på Vattenhusets hemsida. De har anläggningar på 12 olika platser runt om i Stockholm, så det finns säkert något i närheten där du bor (om du är stockholmare). 

Klicka på bilden för att komma direkt till Vattenhusets sida.

Inlägget Vattenhuset, simskola för alla! dök först upp på jenzel.se.This post first appeared on Www.jenzel.se, please read the originial post: here

Share the post

Vattenhuset, simskola för alla!

×

Subscribe to Www.jenzel.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×