Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

En olycka kommer sällan ensam…

… Ja så brukar man ju säga och det stämmer ju rätt så bra med vad som har hänt här de senaste dagarna.

I Torsdags när Okan skulle lägga Emir så ramlade hans mobil ur fickan och ut på klinkersgolvet och glaset sprack i tusen bitar… Kul kul… NOT…
Samma natt (natten till fredag) så åskade det hur mycket som helst, det gick nästan inte att sova pga att det regnade så hårt och mullrade massor.
Runt 5-tiden på morgonen slog blixten ner här bredvid huset, jag tror det i alla fall för det var en så hög smäll och hela sovrummet lös upp.

Vi hade strömavbrott hela förmiddagen och när elen kom tillbaka så fungerade inte våra 2 av våra tv-apparater, ena apple-tv’n är död och kablarna som går till antennen (parabolen) ger igen signal så vi har inga tv-kanaler.
Ena sonens dator startar men stänger av sig lika fort igen, kul kul…

Vår nya fina tv som vi har haft i typ 6 månader, död, stendöd!!!

Ja, man ska dra ur kontakter osv. men vi sov, det var typ det sista jag tänkte på, usch va dum man känner sig nu när allt har pajat pga. man var för trött för att gå upp och dra ur sladdarna.

Vi har hemförsäkring men jag har ingen aning om vad den täcker här, säkert finns det nått undantag för ”naturkatastrofer”.

Hoppas ”våra” olyckor är över  nu i all fall…This post first appeared on Www.jenzel.se, please read the originial post: here

Share the post

En olycka kommer sällan ensam…

×

Subscribe to Www.jenzel.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×