Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fobier

Har du någon fobi?
Eller något du tycker är läskigt/jobbigt?

Jag har väl ingen riktig fobi.
Men det finns sakar jag tycker är riktigt jobbigt.

Jag har fobi för telefoner… alltså att ringa till nära och kära har jag jätte svårt för, jag är så himla rädd för att jag ska störa någon och att de inte ska ”våga” säga att jag ringer olämpligt.
Detta tror jag bottnar i att när jag bodde hemma så var min mamma väldigt rakt på sak, ringde någon när vi åt middag så svarade hon ”Lilianne mitt i maten”… jag är sån som inte skulle kunna säga så när jag svarar i telefonen och då tror jag att de flesta är som mig och därför kanske pratar med mig och deras mat kallnar (eller något liknande).
När jag var yngre hade jag inga problem med att ringa folk, kunde ringa mina kompisar 10 ggr per dag och de ringde mig. Men det har blivit värre med åren.
Tycker inte så mycket om att prata i telefon över huvud taget faktiskt, jag svarar aldrig om någon ringer från ”dolt nummer” och jag messar hellre med folk eller ses IRL.

En annan sak jag tycker är jobbig är att gå till frisören, jag skrev om det innan, du kan läsa om det HÄR

Men, idag var tog jag tag i den ”fobin”.
Idag klockan 10:00 hade jag en tid bokad hos frisören!
Hade ont i magen och sov dåligt hela natten, men såg ändå fram emot att ta tag i mitt sunkiga hår.

I morse önskade jag nästan att de skulle ringa och säga att frisören var sjuk eller liknande Men Ingen ringde.
Väl där så var de så trevliga, förväntade mig typ att någon skulle kommentera om mitt kaosiga hår, men ingen sa något, så proffsiga. Hade någon frågat varför mitt hår ser ut som det gör eller liknande så hade jag typ börjat att gråta. Men ingen sa något

De började med att tvätta och sen torka mitt hår, sen hade i något medel (tror keratin) och sen fick jag sitta med det i ca 1 timme. Sen plattade de mitt hår.  Det hela tog kanske 2-3 timmar totalt.

I morgon ska jag tillbaka då ska de avsluta keratin behandlingen och klippa håret. Jag har tagit bilder före så de får ni se i morgon

Jag är redan jätte nöjd, det kan liksom inte bli värre än vad det redan var.

Och jag tror att jag har övervunnit min ”fobi” för frisörer… Att jag inte tog tag i det tidigare!!!

Som på bilderna nedan har jag alltid mitt hår, uppsatt i en slarvig knut…This post first appeared on Www.jenzel.se, please read the originial post: here

Subscribe to Www.jenzel.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×