Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Coronarapport

Här kommer en delgivning ang. tillvaron med coronan som kommer att komma framtidens forskare och historiker till gagn.

Vi sitter hemma, jag jobbar hemma för Andra veckan eller om det är tredje veckan i rad, och undviker i möjligaste mån att gå ut. Det är samtidigt andra människor som gör precis som vanligt, och går med sina snoriga ungar på after ski.

– Vi är tvungna att jobba hemifrån nu när minsta tecken på att barnen är snuviga gör att vi inte får ha dem på dagis, så vi valde att åka upp hit i stället och jobba härifrån när mormor redan var här, säger Johan

Det hela är en lite absurd situation.

Jag har inte gått på någon träning och känner hur kropper förtvinas. Vi har inte hamstrat toapapper, men jag glädjer mig åt att andra gör det med tanke på SCA-aktierna som vi har i portföljen som jag inte törs kolla på för tillfället eftersom jag misstänker en viss värdeminskning även om det kanske är köpläge. Ja, kanske är det köpläge.

Dessutom har jag inte rockat Sockorna och det är inte för att jag inte tycker att folk inte skall få ”vara olika”, utan det är precis tvärt om: Det är ju inte att vara annorlunda om alla gör samma sak och är annorlunda på samma sätt på samma dag och därför rockar jag sockorna istället alla de dagar på året då jag inte omedelbart hittar ett matchande par i strumplådan, och det slumpade sig så att rocka sockorna dagen inte var en sådan dag.

Jag skall ta några bilder på affärer som klappat igen pga corona och skriva en fortsättning på denna följetong snart, för situationen kommer att eskalera. Fortsättning följer…This post first appeared on Captains Blog (space), please read the originial post: here

Share the post

Coronarapport

×

Subscribe to Captains Blog (space)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×