Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Jag fick en väldigt ledsen skål i dag.

I dag fick jag en Ledsen skål av min kusin och hans tjej och hans tjejs mamma och det är hedrande att av alla de personer de känner, så tänkte de just på mig. Det gjorde mig väldigt glad att se att det var denna säregna skål jag fick som jag ritade här nedanför aldeles nyss:

En fruktansvärt ledsen skål som det gör ont att titta på.

Det är en ledsen skål, en väldigt ledsen skål så man nästan undrar vad den kan ha varit med om för att hamna i ett sådant dystert sinnelag och jag tror det kan ha att göra med att alla tycker den är så ful och för varje gång någon klagade på skålen, klagade äver hur ful den var, så blev den bara ledsnare och ledsnare och nu är den så ledsen att det skär i hjärtat på en då man kollar på skålen samtidgt som man undrar hur nån kan ha gjort en sådan ledsen skål: det kan bara ha varit en person i djup kris eller nåt, som har gjort en sådan skål med så mycket sorg i (den var redan full så att säga, redan när den var tom var den full med sorg fast man kan inte ta på sorgen eller kan man det? Jo man kan det fast inte på det fysiska planet utan i så fall snarare på det andliga, auran osv.), fast det tror jag egentligen inte, egentligen tror jag i själva verket att någon som sagt har gjort en glad, grön skål med framtidstro, som sedan som sagt över tiden blivit ledsen för alla tycker att den är så ful.

Härunder har jag gjort en rekonstruktion på hur skålen kan ha sett ut, då den var ny. eventuellt skall den ha ett lock också, det vet ingen, men det är inte relevant i sammanhanget.

en vacker, säregen skål

Det finns en vektoriserad variant av bilden här ovan också (2MB SVG) som kan fås på begäran.

EDIT:

Det jag gillar allra bäst med skålen, det är att den är trasig och hel på samma gång: Skålen är i nyskick men ansiktsuttrycket det bär är ett från en riktigt sargad själ.

Snacka om djup skål!This post first appeared on Captains Blog (space), please read the originial post: here

Share the post

Jag fick en väldigt ledsen skål i dag.

×

Subscribe to Captains Blog (space)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×