Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tillbaks från de döda

Tags: fick sedan oslo

Jag har ju inte bloggat på ett tag men det är för att jag blev väldigt sjuk två dagar (feber som tangerar 40C), sedan åkte vi till Oslo, sedan har jag haft fullt upp på jobbet, och även vunnit fina priser tillsammans med Toby.

Jag brukar inte vinna några priser; sist jag kan minnas är i åttonde klass då jag Fick utmärkelsen ”mysagaste killen (på skolan)”. (De tyckte väl synd om mig eller nåt), men jag blev glad och fick en godispåse. Denna gång fick jag en jättestor flaska champange och en upplevelsepresent men jag vet inte vad jag ska göra för upplevelse, jag är inte sugen på att köra Posche eftersom jag tillochmed tycker det går för snabbt med go-cart, och något spa vill jag heller inte ha för jag blir rastlös efter fem minuter och vill gå därifrån, det vet jag för jag har varit på spa; jag blev rastlös. Massage och sånt behövs inte heller, men kanske jag slår till på en sminkkurs eller nåt, fast det verkar också lite jobbigt och hålla på och kladda med sånt där, i alla fall vi får se vad det blir det blir nog bra.

Jag kommer nog på någonting.

Vad sägs om det då?

Lillill, Lillen och sist och också minst en pingvin mitt i Oslo på en sådan jättelik is där hurtiga Norrmän i trikå och långfärdsskridskor åker långfärdsskridskor runt runt, men var har de sina hjälmar?


This post first appeared on Captains Blog (space), please read the originial post: here

Share the post

Tillbaks från de döda

×

Subscribe to Captains Blog (space)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×