Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kläder efter väder

Jag har aldrig varit en friluftsmänniska visst jag gillar att promenera i skogen och så men jag är inte riktigt någon inbiten naturdyrkare. Inte som min storasyster som ägnar sig åt jakt och fiske. För henne är det naturligt att ha kläder som är utformade för sitt syfte nämligen jaktkläder. Med hela baletten av kamouflagefärger och mönster. Men en sak som jag faktiskt har funderat på att skaffa är ett par slitstarka byxor som man kan ha när man är ute med Pyret, Knåddz och Pumpan.

Bild lånad från PNjakt.se

Dessa på bilden gillar jag starkt mest för att de är lila/vinröda och inte ser ut som något som man har på sig om man sitter och lurar på en älg ute i skogen. Kanske är det stadsmänniskan i mig som tänker så. Hursomhelst så är det ju smart att ha bra kläder på sig när man ska krypa om kring i lekparken och jaga barn i klätterställningar. Tycker allmänt att det är svårt att hitta bra kläder som vuxen speciellt sådana som är anpassade för fritids ändamål men kanske det beror på att jag oftast handlar kläder på andra sajter än just dem som är tillför inbitna utomhus älskare.

Jag är som du kanske förstår en liten dataråtta som gärna sitter inne och myser. Men med barn så måste man ju ut och röra sig som jag redan nämnt. Vart brukar du hitta slitstarka kläder att ha utomhus? Använder du täckbyxor på vintern till exempel? Lämna gärna en kommentar med lite tips.This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Kläder efter väder

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×