Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Jag har blivit Wish beroende

Jag har nyligen upptäckt Wish. Eller det är inte riktigt sant jag har vetat om Wish länge men aldrig fallit för frestelsen fören för Ett Par månader sedan. Det var då jag började köpa på mig klistermärken att ha i min planeringsbok.

Bild från mitt akriv

Men så såg jag den här mattan och tänkte WOW den vill jag ha. Så jag köpte den och tänkte att ja, ja jag har hört att det kan ta hur lång tid som helst innan grejer från Wish Dyker Upp Men så igår låg det ett paket utanför ytterdörren. Först tänkte jag att det skulle vara ett par byxor som jag också köpt från Wish men jag hade fel det var mattan som var fint vakuumförpackad.

Bild från min instagram

Så man kan ju säga att jag är lite Wish beroende nu. För förutom mattan, klistermärkena och byxorna har jag även köpt sommarsandaler som redan har kommit för den delen, så väntar jag nu på två mobilskal då våra håller på att gå sönder samt en tröja. Det ska bli spännande att se när dessa saker Dyker Upp men det står på sidan att de blivit skickade så med lite tur behöver jag inte vänta allt för länge.

Vilka sidor på nätet brukar du köpa saker ifrån? Lämna gärna en kommentar.This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Jag har blivit Wish beroende

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×