Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Moment of truth av Kasie West

Jag läste nyss Boken Moment of truth av Kasie West. Och jag gillar boken och karaktärerna men samtidigt är det något som skaver i mig när jag läste. Kanske för att den påminde om Coming up for air av Miranda Kenneally.

Men som helhet var boken riktigt bra delvis för att Jackson och Moore var så bra tillsammans och deras kemi kunde man ta på som läsare. Det är ovanligt men gjorde också läsandet till en fröjd.

Bild lånad från Bokus.com

Boken handlar om Hadley Moore som är sexton år och lever för sin simning. Och sedan finns det den där mystiska personen som springer runt i en Heath Hall mask och gör en massa utmaningar. Men så stör han Hadley’s koncentration under en tävling och hon blir fast besluten om avslöja vem som döljer sig bakom masken. Men samtidigt som hon och hennes kompis Amelia gör listor med personer som det kan vara så kämpar Hadley med sin familj och framför allt med att stå i sin brors skugga.

Men så kommer Hadley närmare sanningen om personen i masken samtidigt som hon inser en och annan sanning om sig själv på vägen.

Betyget på boken blir en stark 4/5This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Moment of truth av Kasie West

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×