Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Julklappsbestyret.

Vi är i Julklappsbestyret som så många andra är den här Tiden på året.  Jag menar det är ju juletider och då vill man om man är som jag handla smidigt och helst utan att trängas i butikerna med en massa andra julstressade människor. Hittills har jag handlat online till två av barnen men har ju det tredje kvar att hitta något åt. Så självklart letar jag med ljus och lykta efter en bra sajt som kan leverera Leksaker. Stötte på sidan krabat.se och där fann jag leksaksbakelser i trä som skulle passa perfekt eftersom Pumpan fick ett leksakskök i födelsedagspresent så sent som vid Halloween när hon fyllde 2 år.

 

Jag gillar när leksaker som är robusta och kan användas länge kanske till och med sparas som något som kan gå i arv till barnens barn i framtiden.

Själv har jag inte många sådana leksaker vilket är sorgligt då det varit roligt att låta barnen leka med sådant som man själv hade skoj med som liten filur en gång i tiden på 80- 90talet. Och visst jag blir lite sentimental men det blir ju många vid den här tiden på året. Hursomhelst så har de lite av en julklapps garanti att om man beställer innan kl 15.00 den 18/12 så kommer man få sina varor innan julafton. Så ännu finns det ju tid att beställa.


Postat i:Fågelunge Tagged: barn, bilder, Högtid, länkar, shopping, tips


This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Julklappsbestyret.

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×