Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Tankar inför 2018 och bloggen.

Jag vet att jag har slackat med bloggandet ända Sedan vi fick vårt första barn vilket är snart 6 år sedan. Sedan dess har det varit mer sporadiskt och blivit mer recensions inlägg av böcker och filmer. Men jag tänker att jag ska försöka ta tillbaka bloggandet i viss mån. Men jag vågar i dagsläget inte utlova i hur stor utsträckning detta blir då jag är aktiv på så många andra socialamedier i dagsläget. Där Instagram/bookstagram är den främsta kanalen jag är aktiv på. Sen är det Wattpad och Facebook.

Men jag tänker att bloggen ska bli mer familjär igen och kanske så kan jag utnyttja den på ett annat sätt när det kommer till mitt författarskap för under 2018 är min plan att jag ska släppa minst 2 böcker och bli klar med manuset till ytterligare en ungdomsbok. Och sen är det ju Wattpad där jag släpper mina engelska texter helt gratis för läsning.

Men nog om mitt skrivande. Det jag tänkte med detta inlägg var att försöka peppa mig själv till att börja blogga igen och jag har ju några trogna prenumeranter och jag hoppas att dessa skulle finna det intressant att läsa lite om vad som händer och sker i vårat liv.


Postat i:Bakom kulisserna Tagged: blogg, Facebook, Författare, Instagram, känslor, socialamedier, tankar, Wattpad


This post first appeared on Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan, please read the originial post: here

Share the post

Tankar inför 2018 och bloggen.

×

Subscribe to Välkommen Till Andies Trädkoja | ~ Där Allt Kan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×