Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eurovision 2018: Gromee feat. Lukas Meijer uit Polen vertolkten 'Light Me up'

Je kunt je steken in het leer en een hoedje opzetten, maar het duurt toch echt nog drie weken voor het Eurovisie Songfestival van start gaat. Tot die tijd laat De Jablabla Nu opnieuw zijn lichtje schijnen over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival en geeft een eerste oordeel. Welke liedjes varen tevergeefs richting Lissabon? En wie verdient er douze points? 





Vandaag:

Light Me up - Gromee feat. Lukas Meijer (Polen / Poland)


Wie is het?
Andrzej Gromala. 39 Jaar. Geboren in Krakow. Dj. Platina platen. En Lukas Meijer. 29 Jaar. Uit Ulricehamn, Zweden.  Broer van beroemd ijshockeyer. Heeft zijn eigen band: No Sleep for Lucy.

Wat is Light Me up?
Dance op zijn Armin van Buurens. Een aardig maar obligaat deuntje, dat wat laat op gang komt. Een liedje op de spaarbrander, dat nergens hysterisch wordt. Er had toch wel iets meer van gemaakt kunnen worden. Neemt niet weg dat dit het leuk kan doen in de clubs. Kernboodschap: help mij mijn levensvuur opnieuw op te laten laaien. O, vandaar.


Top of flop?
De bookmakers verwachten dat ook in de finale de beentjes van de vloer kunnen, maar dat Polen ergens in de onderste regionen eindigt.  De Jablaba Nu verwacht dat Light Me up de zaterdagavond haalt. Opnieuw vooral gezien de matige kwaliteit van de tweede semi. Als dat zo is, gaat Polen een plek in de top 10 krijgen: de ervaring leert dat Polen in het buitenland massaal op Hun Bijdrage stemmen. Lang leve de diaspora.


Eindcijfer:  6.

  • Gromee heeft een Facebookpagina.
  • Lees hier het oordeel over de vorige inzending, het lied uit Georgië.
  • Lees hier het oordeel over de volgende inzending, het lied uit Malta.


This post first appeared on De Jablabla Nu, please read the originial post: here

Share the post

Eurovision 2018: Gromee feat. Lukas Meijer uit Polen vertolkten 'Light Me up'

×

Subscribe to De Jablabla Nu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×