Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eurovision 2018: Christabelle uit Malta vertolkt 'Taboo'

Je kunt misschien wel een extra handje gebruiken, want het Eurovisie Songfestival nadert met rasse schreden. Tot die tijd laat De Jablabla Nu opnieuw zijn lichtje schijnen over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival en geeft een eerste oordeel. Welke liedjes varen tevergeefs richting Lissabon? En wie verdient er douze points? 

Vandaag:

Taboo - Christabelle (Malta / Malta)


Wie is het?
Christabelle Borg. Nog 4 dagen 25 jaar. Geboren in Mgárr. Studeerde accountancy, dus reken maar uit. Presenteerde als tiener tv-programma's. Zet zich in voor de geestelijke gezondheidszorg. Graag geziene gast op de Malta Pride.

Wat is Taboo?
Een songfestivallied. Geschreven door Christabelle en Songfestivalveteraan Thomas G:son (o.a. Euphoria). Onmiskenbaar Zweeds stempel. Maar dit is toch geen topklasse. Te vaak gehoord en vaak veel beter. Inwisselbaar met allerlei liedjes van de afgelopen jaren. Niet origineel dus. Niet bijzonder. En daarmee wel erg onopvallend. Kernboodschap: Doe dapper, doorbreek taboes, want we zijn geen geen beesten.


Top of flop?
De bookmakers achten Malta kansloos. Een 16e plaats in de tweede semi is bij lange na niet genoeg voor de finale. De Jablaba Nu verwacht ook dat Christabelle geen taboes gaat doorbreken. Met wat goede valt het net buiten de finaleboot. Maar dat er niet gestemd kan worden op Malta op de zaterdag lijkt me buiten kijf.


Eindcijfer:  4,5.

  • Christabelle heeft een Facebookpagina.
  • Lees hier het oordeel over de vorige inzending, het lied uit Polen.
  • Lees hier het oordeel over de volgende inzending, het lied uit Hongarije.


This post first appeared on De Jablabla Nu, please read the originial post: here

Share the post

Eurovision 2018: Christabelle uit Malta vertolkt 'Taboo'

×

Subscribe to De Jablabla Nu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×