Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eurovision 2018: Jessica Mauboy uit Australië vertolkt 'We Got Love'Je kunt er misschien de humor wel van in zien: Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan. De Jablabla Nu laat opnieuw zijn lichtje schijnen over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival en geeft een eerste oordeel. Welke liedjes varen tevergeefs richting Lissabon? En wie verdient er douze points? 

Vandaag:

We Got Love - Jessica Mauboy (Australië / Australia)


Wie is het?
Jessica Hilda Mauboy. 28 Jaar. Geboren in Darwin, nu uit Sydney.  Bijna winnaar Idols Australia. Pauzenummer tijdens ESC 2014. Woont samen met een voetballer. Hitvrouw in Australië. Acteert. Was te zien in een Head & Shoulderscommercial.

Wat is We Got Love?
Professioneel. Jessica Mauboy kan zingen en dat zullen we weten ook. Van a tot z hoor je dat de mensen uit Australië weten wat ze aan het doen zijn. Daarmee klinkt We Got Love als een succesnummertje volgens het boekje. Voorspelbaar en niet verrassend, maar catchy en sterk gedaan.  Kernboodschap: Wij kunnen dingen veranderen, want we hebben de liefde.


Top of flop?
De bookmakers zien in Australië de winnaar van de tweede semi-finale. Jessica Mauboy eindigt op vier in de finale op zaterdag. De Jablaba Nu verwacht vocaal vuurwerk dat We Got Love in de buurt van de top 5 brengt. Goed gemaakt, maar het is niet bijzonder genoeg voor de winst.


Eindcijfer:  6.

  • Jessica Mauboy heeft een Facebookpagina.
  • Lees hier het oordeel over de vorige inzending, het lied uit Nederland.
  • Lees hier het oordeel over de volgende inzending, het lied uit Georgië.


This post first appeared on De Jablabla Nu, please read the originial post: here

Share the post

Eurovision 2018: Jessica Mauboy uit Australië vertolkt 'We Got Love'

×

Subscribe to De Jablabla Nu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×