Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eurovision 2018: Waylon uit Nederland vertolkt 'Outlaw in 'Em'

Je kunt natuurlijk darts spelen om de tijd te doden. Maar het duurt toch echt nog een week of drie voor het Eurovisie Songfestival achter de rug is. Tot die tijd laat De Jablabla Nu opnieuw zijn lichtje schijnen over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival en geeft een eerste oordeel. Welke liedjes varen tevergeefs richting Lissabon? En wie verdient er douze points? 

Vandaag:

Outlaw in 'Em - Waylon (Nederland / Netherlands)


Wie is het?
Willem Bijkerk. 38 Jaar. Geboren in Apeldoorn, Gelderland. Tweede met The Common Linnets, ESC 2014. Nam deed aan Holland Got Talent. Vader van Dylan. DWDD-meubilair.

Wat is Outlaw in 'Em?
Countryrock. Geschreven door Waylon, een Rus en een Amerikaan. Alle lof voor de compromisloze keuze. Maar vrolijk stemt het niet. Nep-Amerikaans howknou-gedoe, een zich voortslepend, weinig inspirerend melodietje, obligate opbouw. Waylon doet heus zijn best en is van zichzelf overtuigd, maar weet geen enkele snaar te raken met dit dertien in een dozijn rocknummertje. Ruwe bolster, suffe pit. Kernboodschap: Iedereen stelt zich diep van binnen weleens buiten de wet.


Top of flop?
De bookmakers vinden Waylon niet stom. Volgens hun voorspelling gaat Nederland glansrijk naar de finale om daar 14e te worden. De Jablaba Nu verwacht dat Outlaw in 'Em de zaterdagavond haalt. Vooral gezien de matige kwaliteit van de tweede semi. Een 14e plaats zou mooi zijn. Hoger lijkt me uitgesloten. Voor een plek lager dan zie ik volop kansen. Zo not my cup of anything, dit.


Eindcijfer:  4,5.

  • Waylon heeft een Facebookpagina.
  • Lees hier het oordeel over de vorige inzending, het lied uit Moldavië.
  • Lees hier het oordeel over de volgende inzending, het lied uit Australië.


This post first appeared on De Jablabla Nu, please read the originial post: here

Share the post

Eurovision 2018: Waylon uit Nederland vertolkt 'Outlaw in 'Em'

×

Subscribe to De Jablabla Nu

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×