Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Eurovision 2017: Alma uit Frankrijk houdt een Requiem


Es ist wieder zo weit. Het Eurovisie Songfestival komt eraan. De Jablabla Nu laat zijn lichtje schijnen over de inzendingen van het Eurovisie Songfestival en geeft een eerste oordeel. Welke liedjes sneuvelen er nabij de Krim? En wie verdient er douze points? 

Vandaag het laatste lied:Requiem - Alma (Frankrijk /France)Wie is het?
Alexandra Maquet. Standplaats: Lyon. 28 Jaar.  Mams maakt moderne kunst.  Is zelf meer van de business. Stage bij Abercrombie & Fitch. Debuutalbum: Ma peau aime. Schrijft zelf. Spreekt vier talen. Hugt met willekeurige mensen voor ze optreedt. 


Wat is Requiem?
Uptempo, tangoesque. Stromae is niet ver weg. En dat is fijn. Vrolijk makende dodendans. Mix van Frans en Engels werkt goed. Fijne zangeres. En opnieuw een eigenzinnige bijdrage, die uniek is in deelnemersveld. Kernboodschap: De liefde sterft terwijl je het beleeft. En het Komt telkens terug. Beleef de liefde in het moment dat het duurt. Zoiets. 

Top of flop?

Bookmakers: Een dertiende plaats. Volgens De Jablabla Nu: Zou top 10 moeten kunnen halen. Maar naar verluidt zijn de Fransen vergeten dat de mensen thuis ook iets te zien moeten hebben.  Toch één van de sterkere liedjes. 


Eindcijfer:
7,5


 • Alma is te vinden op Facebook..
 • Lees hier het oordeel over de vorige inzending, het lied uit Duitsland.
 • This post first appeared on De Jablabla Nu, please read the originial post: here

  Share the post

  Eurovision 2017: Alma uit Frankrijk houdt een Requiem

  ×

  Subscribe to De Jablabla Nu

  Get updates delivered right to your inbox!

  Thank you for your subscription

  ×