Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Workshop Cubase 8 PRO in Bucuresti

Cubase 8 PRO | Volution Workshop in Bucuresti

La un an dupa ce a fost lansat Cubase 7 cei de la Steinberg vin cu update major. Cubase devine odata cu versiunea 8 Cubase Pro, noua “denumire” cuprinzand in sine toti cei 25 de ani de constructie Cubase. Engine-ul a fost complet rescris, mixerul are de acum si VCA-uri, a aparut optiunea de Render-In-Place a tot ceea ce presupune Bouncing Midi si lista noilor “instrumente” si optiuni poate continua.

Pentru o imagine de ansamblu dar si pentru pentru prezentarea tuturor acestora AV Audio Sys si Steinberg organizeaza un workshop in Bucuresti,  miercuri, 11 februarie, de la ora 14.30 in Club Control, strada Constantin Mille nr.4. Invitat special este Aldo Lamanna – Product Specialist Professional Audio, Steinberg. Intrarea este libera.

Vezi materialul video asociat direct pe AudioNews.Ro

Productie Audio si Productie Muzicala | Ultimele noutati despre software si hardware audio, clape, instrumente, controllere, mixere, placi de sunet, monitoare de studio

Primeste pe email direct cele mai recente stiri despre hardware si software dedicat, instrumente, controllere, placi de sunet, plugin-uri, microfoane, mixere, monitoare de studio … tot ceea ce este relationat productiei audio si productiei muzicale de la concept la master si reprezentare live daca adaugi datele tale aici. Ne poti gasi si pe facebook la adresa Facebook.Com/AudioNews sau ne poti urmari pe Twitter la Twitter.Com/AudioNewsRo.

Articolul Workshop Cubase 8 PRO in Bucuresti este preluat de pe AudioNews.Ro. Trimite articolele, stirile, comunicatele de presa la adresa [email protected] pentru a fi adaugate pe AudioNews.Ro - Revista Online de Productie Audio si Productie Muzicala.

Articole similare / Articole din aceeiasi categorie:

  1. Cubase 6.5 Trial este disponibil spre download gratuit direct pe site-ul celor de la Steinberg
  2. Audio Software | Steinberg Cubase 6
  3. Steinberg a lansat Nuendo Live


This post first appeared on AudioNews.Ro | Revista Online Pro Audio Si Pro Sound, please read the originial post: here

Share the post

Workshop Cubase 8 PRO in Bucuresti

×

Subscribe to Audionews.ro | Revista Online Pro Audio Si Pro Sound

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×