Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

The Miracles

Comprovat, els Miracles existeixen

Coneguts, a partir de l'any 1965, amb el nom compost de Smokey Robinson & The Miracles, The Miracles va ser un grup vocal nord-americà de soul i rhythm and blues creat a mitjans dels anys cinquanta a Detroit. Originàriament, la formació estava integrada per William "Smokey" Robinson, Warren "Pete" Moore, Ronald "Ronnie" White, Bobby Rogers i Marv Tarplin.

El quintet es va forjar sota la figura de Smokey Robinson, un dels grans lletristes i compositors de música negra de l’època, a banda de ser un vocalista amb un falset increïble. Com a membre de la formació, posteriorment, també hi va entrar a formar part la consort de Smokey, la cantant i pianista Claudette Rogers, cosina del component del grup, Bobby Rogers.

The Miracles va ser un de les primeres formacions musicals de l'emblemàtica discogràfica especialitzada en música negra, Tamla-Motown. L’any 1960, amb el single "Shop around" (al voltant de la botiga), una composició de Smokey Robinson i Berry Gordy, el quintet va aconseguir assolir el milió de còpies venudes (i el primer súper vendes de l'esmentada discogràfica).

Al mateix temps, "Shop around" també va ser el primer disc del segell Tamla-Motown que es va publicar al Regne Unit, un treball distribuït en aquell país sota la etiqueta Decca Records London.

You've really got a hold on me
L'any 1962, The Miracles va editar en format single un dels èxits més notoris de la seva extensa carrera musical: "You've really got a hold on me" (realment em tens penjat), una cançó escrita per Smokey Robinson que va tornar a superar el milió de còpies venudes.

La lletra de "You've really got a hold on me" relata els sentiments d'un home, fortament enamorat d'una dona, que no pot deixar de pensar en ella ni un sol segon, tot i que, sembla ser, ella li correspon pèssimament.

Profusament versionada per infinitat d'artistes, una de les versions més conegudes de "You've really got a..." va ser la que van publicar The Beatles l’any 1963, un tema inclòs en el seu segon àlbum, "With the Beatles".


This post first appeared on Discos No Sol.licitats, please read the originial post: here

Share the post

The Miracles

×

Subscribe to Discos No Sol.licitats

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×