Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vi Fik en BMW i8 Roadster til at Køre på Top Gear-Veje i Portugal!

En af de helt store fordele ved at lave YouTube-videoer, er at der af og til byder sig nogle muligheder, som man umuligt kan sige nej til.

En af disse muligheder fik vi tilbudt forleden, da vi var på tur på Algarvekysten i det sydlige Portugal. Her blev vi kontaktet af en dansker bosiddende i den solrige kystby, Praia da Luz, som de fleste sikkert kender ifm. Madeleine McCann-sagen. Jeg kan dog afsløre, at stedet ingenlunde er lige så dystert, som portrætteret i Netflix-dokumentaren.

Nå, men ham her danskeren tilbød os at køre en tur i hans BMW i8 Roadster, som i øvrigt er en uhyre sjælden bil – dog primært i Roadster-udgaven. Kigger du på Bilbasen, kan du eksempelvist ikke finde en eneste til salg.

For mit vedkommende var det første gang, jeg skulle køre en superbil sådan for alvor. Har for knap ti år siden været ude og køre en Ferrari F430, men det var kun i 10-15 minutter, du ved, sådan en “experience”, hvor man ikke rigtigt får lov at trykke på speederen.

Derfor var det med seriøs spænding, at jeg kunne sætte mig ind i bilen og køre hele dagen! Og det blev der gjort, kan jeg hilse at sige. Og den fik ikke for lidt.

Med 0 til 100 km/t på 4.5 sekunder er vi for alvor i ligaen for superbiler og det er på trods af, at sådan en BMW i8 Roadster kun har lige over 360 hestekræfter. Dog har den også el, som supplerer bilens accelerationsevne, hvilket helt sikkert giver et nøk opad i fart.

BMW i8 roadster

Ved solnedgang måtte vi desværre sige farvel og tak til en af de smukkeste biler, BMW nogensinde har lavet.

Selvom der er mange superbiler, som er langt hurtigere, vildere og mere ekstreme i det hele taget, er der én ting, som en BMW i8 Roadster kan bryste sig af. Nemlig at være en af de klart mest smukke superbiler, der findes. Om ikke andet er det i hvert fald min holdning.

Bilens æstetiske linjer og proportioner er helt fænomenale og utroligt nok, er det en superbil, som har fået megen lidt opmærksomhed lige siden den blev introduceret i 2014.

Nå, men ikke overraskende kan jeg afsløre, at min kæreste og jeg havde en fantastisk dag, hvor vi kørte på kurvede veje, som ville gøre den tidligere Top Gear-trio med Jeremy, Richard og James stolt.

Se hele videoen for at få et indtryk af, hvad det er for en bil!

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

View this post on Instagram

We have been at the Algarve for two weeks now. It’s been such an amazing trip where the highlight except for driving this car has been getting a lot of new friends and relationships that we will definitely hold on to. We can’t wait to share all our videos with you guys! 😊 . . . #bmw #bmwi8 #bmwi8roadster #algarve #algarveportugal #algarvelovers #algarvecoast #algarvetourism #algarvealive #portugal🇵🇹 #portugal #portugal_places #portugal_em_fotos #portugal_lovers #portugal_de_sonho #portugalemclicks #stayclassy #stayclassyvlog

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Kender du min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er endnu en smagsprøve!

Indlægget Vi Fik en BMW i8 Roadster til at Køre på Top Gear-Veje i Portugal! blev vist første gang den Stay Classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Vi Fik en BMW i8 Roadster til at Køre på Top Gear-Veje i Portugal!

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×