Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

7 anderledes date til den kolde julemåned

Uanset om din udkårne vil indrømme det eller ej, elsker hun, når du gør Noget ekstra for, at hun føler sig unik, elsket og værdsat.

Det er en kvindeting, at de elsker at føle sig specielle. Det ligger i deres natur.

Når nu man siger, at julen er hjerternes tid, hvorfor så ikke udnytte det ved at invitere din eneste ene på et par hyggelige dates?

Dem har I sikkert været på mange af, men hvor mange utraditionelle og anderledes dates har I været på?

Ikke mange, vel?

Det kan være en rigtig god ide at vælge en af de mere anderledes dates, specielt Hvis du ikke er den store gavemester, og helst køber en gave fra hendes korte og kedelige ønskeseddel. 

For med en alternativ date, kan du måske vinde lidt billige point og kompensere for den manglende kreativitet.

Jeg har samlet syv hyggelige og anderledes dates, som går rent ind hos den typiske kvinde og passer perfekt til december måned.

#1 – Skøjter og varm kakao

Selv hvis du eller din date er den sande Bambi på glatis, er der noget ganske hyggeligt ved at stå på støjter. Man griner af hinanden og kommer hinanden nær.

Det er iøvrigt også en nem måde at koble af på, og glemme alt om julegaver, børnepasning og evige familiearrangementer.

Efter en time på den kolde is kan I passende slutte af med en varm kop chokolade.

#2 – Gåtur uden telefoner

Det der med at gå en tur er dybt undervurderet. Når man er ude og gå en tur med sin partner, bliver der snakket meget mere, end der gør hjemme i sofaen.

Så hvis du vil give din elskede lidt kvalitetstid, så inviter hende med ud på en hyggelig gåtur. Det kan være rundt om søerne i København, Frederiksborg slot i Hillerød eller så mange andre smukke steder i det danske land.

Vigtigst er blot, at I giver jer tid til hinanden. Tag evt. et lille pitstop og få noget varmt at drikke et hyggeligt sted. Det er både hyggeligt og så har du måske samlet point nok til en sen julefrokost med drengene.

#3 – Kig på gadernes julepynt

En ting som sjældent kan få et rigtigt mandfolk op at støde er julepynt, og det ved kvinderne godt.

Trodser du derfor din manglende interesse heri, og tager kæresten med ind til byen på en julehyggetur i de pyntede gader, er du sikret god aftensmad de næste par dage.

Det at gå rundt og kigge på julepynt og julelys er noget, som de fleste kvinder finder ekstraordinært romantisk. Spis eventuelt en god middag og besøg nogle af de caféer, der en kendt for deres smukke, fjollede, og/eller sindssyge julepynt.

Det kan eksempelvis være Royal Café på strøget eller Centralhjørnet, som er kendt for deres ekstravagante juleudsmykning.

#4 – Lav konfekt, gløgg eller snaps sammen

date ideer jul

Selv hvis ingen af jer er de store kokke, kan det være hyggeligt at skabe noget sammen.

Så hvorfor ikke udfordre hinanden til at lave noget forskelligt konfekt, en bestemt type hjemmelavet snaps, gløgg eller ligende. Så har I måske også noget I kan imponere med, når I skal til julefrokost.

#5 – Tag på gløgg- og æbleskivestafet

ideer til dates

Riv en dag ud af kalenderen og gør jer klar til en lang dag i alkoholens tegn. For hvor tit er det egentlig, at vi drikker os i hegnet kun med vores partner?

Ikke tit igen, vil jeg gætte på. Og slet ikke hvis man har børn.

Så hvis I har børn, så få dem passet, inden gløgg-stafetten går i gang. Tag ind til byen og smag gløgg fra så mange forskellige boder, som muligt. Det kan hurtigt gå hen og blive en rigtig sjov date, som I sent vil glemme. Også selvom I ikke kan huske så meget dagen derpå.

#6 – Tag den klassiske tivolitur

ideer til dates

Pak jer godt ind i det varmest tøj og tag en aftentur i tivoli, kys under misteltenen og hold jer varme i gløgg og brændte mandler.

Måske er det ikke den mest originale date, men det er uden tvivl en romantisk oplevelse, som din kæreste vil se tilbage på med varme i hjertet. Og når I nu alligevel er inde i Tivoli, kan I jo tage en lækker julemiddag på en af de gode restauranter i eventyrsparken.

#7 – Kælketuren

date ideer

Hvis, hvis, hvis, vi er så heldige at få en sne nok, er der ikke noget at rafle om. I skal selvfølgelig ud og kælke sammen. Lej et par gode kælke og kør om kap ned ad bakkerne.

Lav eventuelt nogle præmier for den hurtigste, den bedste osv, så I har noget at kæmpe om. Fx kunne den hurtigste vinde 30 minutters ballemassage. Ikke nogen dårlige præmie, vel? 

Når I er kørt trætte, er det bare hjem og hygge på sofaen med stearinlys, varm te og måske et par stykker af verden lækreste julekage.

Hvilken date inviterer du hende på?

Indlægget 7 anderledes date til den kolde julemåned blev vist første gang den Stay Classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

7 anderledes date til den kolde julemåned

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×