Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vi danskere brugere stadig en stor del af vores liv foran fladskærmen

Smartphonen har efterhånden været en integreret del af vores liv i en del år nu. Jeg kan huske, da jeg fik min første iPhone tilbage i 2009.

Dengang var der ikke ret meget, man kunne bruge en smartphone til, men allerede et par år efter så det anderledes ud. Og et par år efter igen, var det allemandseje med ni milliarder tilgængelige apps.

Og det har ændret enormt meget på, hvordan vi konsumerer indhold. Med andre ord har fladskærmen fået konkurrence. Men er fladskærmen blevet direkte udkonkurreret?

Faktisk ikke, nej.

Det viser sig nemlig, at vi danskere og digitale jordboere i det hele taget stadig er aldeles begejstret for at hænge ud foran tossen. Nøjagtigt som i gamle dage, hvor hele familien samledes til Lykkehjulet med Ben Burr.

Vi sidder altså stadig foran fladskærmen i stuen. Vi ser bare ikke flow tv.

Næh, i dag står den på YouTube, Netflix og streamingtjenester i det hele taget. Vi vil selv bestemme, hvad vi ser, og hvornår vi ser det.

Hvor ved du alt dette fra, Joen?

Fair spørgsmål, for det er altså ikke bare en stikprøve, jeg har lavet til en familiefrokost. Faktisk er det en større undersøgelse, som vores alle sammen Bang & Olufsen har fået udarbejdet af Cint.

Og årsagen til at fladskærmen stadig er relevant her i 2017, er enkel. Det handler om kvalitetstid og gerne med familien.

Ifølge undersøgelsen samles 57% af danske familier foran fjernsynet mindst én gang om ugen, hvor en god serie er samlingspunktet. Og netop denne ugentlige tradition, anser 90% af disse familier som værende ægte kvalitetstid.

Og det er noget, som ingen smartphones kan konkurrere med. Kvalitetstid med familien. På mange måder er det lidt ironisk, at fjernsynet i dag er det, der samler familien. For ti år siden var det lidt den omvendte verden, hvor ungerne gerne sad klinet op af skærmen inde på deres værelser hver især.

Bang & Olufsen’s Eclipse er sidste skud på stammen

Du ved, hvad Bang & Olufsen står for. Det er kvalitet og design på et uovertruffent niveau. Derfor er det næsten heller ikke nødvendigt at påpege, at deres sidste nye skud på stammen er et arkitektonisk mesterværk, der forener design og teknologi på formidabel vis.

Vil du se lidt billeder?

En af de ting jeg bedst kan lide ved Bang & Olufsen, er deres fjernbetjening. Det er bare så skide lækkert at se på, men også røre.
Æstetik og visuel pornografi på et meget højt plan.
Bang & Olufsen laver ikke bare fladskærme. De laver kunstværker.

Design er vigtigere end nogensinde

Hvis vi skal være helt ærlige, kan fladskærme i dag ikke blive meget bedre. Det er som regel kun små inkrementale forbedringer, hver gang et nyt fjernsyn lanceres. Af den grund er vi begyndt at lægge mere vægt på andre ting.

For eksempel hvordan selve fjernsynet ser ud.

Det skal passe ind i stuen. Det skal hænge sammen med resten af indretningen, som er nøje udtænkt.

Og det er en af de ting, som Bang & Olufsen i særdeleshed kan. De laver ganske enkelt verdens smukkeste fjernsyn.

Jeg købte selv et BeoVision 11, 55″ tilbage i 2016, fordi jeg bare måtte have det hængende i stuen. Det var nemlig det eneste fjernsyn, der kvalificerede sig til min væg. Og jeg ser i øvrigt næsten aldrig tv.

Personligt vil jeg hellere undvære end at have et middelmådigt fjernsyn hængende på væggen.

Hvad er din holdning? Går du lige så meget op i design som performance?

Indlægget Vi danskere brugere stadig en stor del af vores liv foran fladskærmen blev vist første gang den Stay Classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Vi danskere brugere stadig en stor del af vores liv foran fladskærmen

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×