Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

13 vilde skjorter til mænd med selvtillid

På trods af at vi her på Stayclassy.dk er tilhængere af stilren og minimalistisk herremode, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke også holder af det farverige og spraglede.

Det understøtter følgende kollektion af mønstrede skjorter til herrer forhåbentligt også, hvor både det diskrete og psykedeliske indgår er en integreret del.

Vælger du en mønstret skjorte i vilde farver, er det vigtigt, at resten af dit outfit ikke skiller sig ud. Ellers kommer der nemlig hurtigt til at gå Hornsleth i den.

Sortimentet er naturligvis præget af høj kvalitet, men for en gang skyld er prisniveauet overraskende fornuftigt, selvom der er par afstikkere i form af Just Cavalli, der som bekendt ligger i den dyre ende.

I forhold til mønstrede skjorter har jeg personligt altid haft stor respekt for de personer, der tør skille sig ud af mængden med en mundering præget af spraglet originalitet.

Hvid skjorte med diskret mønster

Mønstrede skjorter til herrer

Farah Vintage / 649 / Gå til shop

Det første indslag i form af en mønstret skjorte er ganske sobert. Den hvide skjorte spiller fornemt sammen med det diskrete mønster og de sorte knapper.

Faktisk tenderer skjorten til det klassiske segment, men jeg mener alligevel mønstret gør udslaget, og dermed retfærdiggør sin plads i Denne artikel med mønstrede skjorter til herrer.

Hvid skjorte med prikket mønster

Mønstrede skjorter til herrer

Ben Sherman Tailoring / 799 / Gå til shop

Gode gamle Ben Sherman er altid garant for elegante klude, hvor denne hvide skjorte med prikket mønster naturligvis ikke er nogen undtagelse.

Der er ikke så frygteligt meget at sige til den, andet end det er en oplagt tilføjelse til din kollektion af mønstrede skjorter, hvis du altså overhovedet har en.

 Blå denimskjorte med hvide fugle

mønstrede skjorter til herrer

Hilfiger Denim / 799 / Gå til shop

Jeg har aldrig været nogen stor tilhænger af denim bortset fra på jeans. Der er lidt for meget Lucky Luke over det, men da jeg faldt over denne denimskjorte med søde små hvide fugle, tænkte jeg, at det egentligt ikke var helt dumt.

Måske er det fordi, at farven har DNA fra Ralph Laurens klassiske blå skjorte, men uanset hvad er det ganske lækker og unik skjorte.

Sommerskjorte med trefarvet mønster

mønstrede skjorter til herrer

Gant / 799 / Gå til shop

Med denne spraglede skjorte fra Gant kan du måske fornemme, at vi er på vej mod de mere farverige himmelstrøg.

Farvernes falmede nuance gør egentligt, at skjorten fremstår ret afbalanceret uden at være specielt outreret.

En skjorte som denne er man nødt til at eje, hvis man sommeren over skal lege chef på de sydfranske breddegrader.

Rød skjorte med tandemhjul

mønstrede skjorter til herrer

Scotch & Soda / 699 / Gå til shop

I en ægte djævlerød farve er vi nået til den første pangfarve i serien af seriøse mønstrede skjorter til mænd.

I virkeligheden er skjorten ret simpel, hvor mønstret af tandemhjul og en lille brystlomme er de eneste detaljer, der gør sig bemærket. En rød skjorte som denne ville være et interessant valg til en elegant blazer i lyserød eller grå.

Hvid skjorte med pangfarvet mønster

mønstrede skjorter til herrer

Desigual / 649 / Gå til shop

Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor jeg overbeviste mig selv om, at denne ret specielle skjorte var kvalificeret til samlingen af mønstrede skjorter.

Måske er det min underbevidsthed tilbage fra de sene teenageår, der tillod det.

Alligevel står jeg ved, at denne skjorte har flere spændende elementer i sig, hvor jeg som eksempel kan nævne de sommerlige farver på den hvide baggrund, der skaber et væld af muligheder i forhold til sko, benklæder og overtøj.

Det er nok en af de skjorter, du enten elsker eller hader. Og de fleste hader den formentligt.

Mørkeblå skjorte med blomster

mønstrede skjorter til herrer

Jacques Britt / 1195 / Gå til shop

Selvom det lyder fransk, så er Jacques Britt rent faktisk en tysk tøjproducent, der i udpræget grad står bag spraglet herretøj.

Denne mørkeblå skjorte med hvad der minder om mælkebøtter, ligner mest af alt noget Jeremy Clarkson kunne have på i et afsnit Top Gear, og det er jo i sig selv begrundelse nok til at købe den.

Den mørkeblå og hvide farvekombination er ganske klassisk, og ville være et frisk indslag i det til tider trivielle jakkesæt.

Blå skjorte med mønster

mønstrede skjorter til herrer

Just Cavalli / 1695 / Gå til shop

Find din indre italiener frem, for denne skjorte passer kun til dig, hvis du har stramme jeans og langt sort slikhår.

Okay måske er det at stramme den, men det er nemt at forestille sig denne skjorte i en sådan konstellation, men sagen er, at denne mønstrede skjorte sagtens kan forsvares at have hængende i garderoben.

Mønstret skaber et eksklusivt udseende, og så er det bare at holde resten af outfittet nedtonet.

Af de mønstrede skjorter til mænd ligger denne sag fra Just Cavalli i den dyrere ende med et prismærke på 1695 danske kroner.

Hvid skjorte i blomstret mønster

mønstrede skjorter til herrer

Just Cavalli / 1995 / Gå til shop

Vi kravler endnu højere op på prisstigen, men holder os indenfor samme modehus.

For godt 2000 kroner kan du udvide din kollektion af mønstrede skjorter med denne blomstrede sag.

Der er ingen tvivl om, at skjorten isoleret set er ganske forfærdelig, men igen må jeg henvise til det kunstneriske element ved at kombinere klassisk elegance med det spraglede.

Beige skjorte med musikkunstnere

mønstrede skjorter til herrer

Uniforms for the Dedicated / 1195 / Gå til shop

Som navnet på denne skjortes mærke indikerer, så er det en uniform for de dedikerede. Man kunne godt få den mistanke, at alt hvad der kommer fra fabrikken er outreret og dermed navnet. Men faktisk er denne skjorte én af en række undtagelser, for Uniforms for the Dedicated står generelt for den nydelige og enkle herremode. For at sætte et par ord på skjorten harmonerer den ganske fortrinligt med dets utraditionelle mønster af alternative musikalister i sommerlige farver.

Mønstret skjorte i beige og grå

mønstrede skjorter til herrer

Supreme Being / 799 / Gå til shop

Uden der skal gå københavnsk hipstermode i den, synes jeg denne fyr er et frisk pust i rækken af mønstrede skjorter til herrer. Skjorten henvender sig helt og aldeles ikke til den formelle stil.

Den er mere designet til den tilbagelænede tøjstil, hvor skjorten ville gøre sig godt i fællesskab med et par mørke chinos og et par sneakers. Yderligere kunne du overveje at tilføje en sixpence og et par sorte solbriller.

Rød skjorte med mønster

mønstrede skjorter til herrer

Ted Baker / 949 / Gå til shop

Engelske Ted Baker er synonymt med klassiske skjorter til herrer, og har gennem en lang årrække været trofast leverandør heraf. Deres sortiment er som regel præget af stilrene og formelle skjorter i traditionelle kontorfarver.

Dog har de også et udvalg af mindre traditionelle skjorter, hvor denne røde skjorte med mønster bestemt udmærker sig positivt. Skjorten er sommerlig og et perfekt match til et par pæne blå shorts.

Skjorte med psykedelisk mønster

mønstrede skjorter til herrer

Signum / 799 / Gå til shop

Denne ret vilde skjorte minder mest af alt om kunstmaleri fra Louisiana Kunstmuseum. Jeg orker ikke, at lave en billedanalyse, men vi kan vist roligt slå fast, at den skiller sig suverænt mest ud af de af mønstrede skjorter, jeg har samlet.

Med sit psykedeliske farvespil kan man næsten kun forsvare at bære denne skjorte på en øde ø i det Caribiske Hav. Omvendt er det en perfekt skjorte at iklæde sig, hvis du sætter pris på opmærksomhed omkring din tilstedeværelse.

I en aftagende brandert sent ud på natten kunne jeg formentligt godt selv finde på at købe denne skjorte, men indtil videre synes jeg, vi skal lade den stå, som dette indlægs sjove indslag.

LÆS NU:

69 fede skjorter til mænd

Indlægget 13 vilde skjorter til mænd med selvtillid blev vist første gang den Stay Classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

13 vilde skjorter til mænd med selvtillid

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×