Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Magnus Millang i ny serie som du kan se lige her

Og serien bygger på hashtagget #WTFgørvimedklimaet. Magnus har nemlig efterhånden hørt så meget om alle de her problemer, vi står overfor ifm. klimaet.

Derfor sætter Magnus sig for at finde ud af, hvad der egentligt er op og ned. Kan det virkeligt passe, at det hele bogstaveligt talt sejler? Eller er det bare noget, alle mulige interesseorganisationer finder på.

Magnus Millang optræder i seks Afsnit, hvor han tager fat i både problemstillinger og geniale løsninger, der kan sikre vores stakkels planet overlevelse.

De første tre afsnit finder du her. De sidste tre afsnit kan du finde her på Stay Classy eller SE.dk næste tirsdag.

Er det så slemt?

I første afsnit tager Magnus hen til relevante fagpersoner, hvor han diskuterer klimaet og de udfordringer, vi eftersigende står med. Han er blandt andet på Borgen og et smut forbi DMI.

Magnus har dog ikke det store tilovers for deres holdninger til klimaet, hvorfor han let og elegant kører diskussionerne over på et andet spor.

Togturen

På trods af sin klimaskepsis er Magnus Millang ikke afvisende for at gøre noget, der kan have en eller anden positiv indflydelse på klimaet.

Derfor vælger han at droppe sin tur til Vietnam, da han gøres klart, hvor meget sådan en flyvetur sviner.

Det ender med, at han tager ud på en lang togtur til Sydeuropa, da det skulle være langt bedre for klimaet. Togturen tager dog et par useriøse drejninger i form af hardcore druk i en privat togkupe og et smut forbi et luksushotel.

Den geniale idé

Magnus Millang begynder stille og roligt at anerkende klimaudfordringer, hvilket får ham til at tænke i kreative baner.

Inspireret af en tur i fitnesscenteret, går det op for Magnus, at fitnesscyklen skaber en masse energi, som jo lige så godt kan bruges til at holde boligen derhjemme i gang.

I samarbejde med en ingeniør gør Magnus en helhjertet indsats, som har potentiale til at bære frugt. Men er det nok frugt?

Indlægget er lavet i samarbejde med SydEnergi

LÆS NU:

Hoodies har aldrig været mere populære end lige nu

Indlægget Magnus Millang i ny serie som du kan se lige her blev vist første gang den Stay Classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Magnus Millang i ny serie som du kan se lige her

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×