Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

20 fede rygsække til mænd

20 fede rygsække til mænd

I forhold til at transportere sine bøger, laptops, tablets, gadgets og hvad man ellers har, er der ganske mange muligheder. Skal transportmidlet være en attachetaske? Måske en skuldertaske? Eller hvad med en traditionel computertaske? Det er alle gode muligheder, men faktisk er der en fjerde mulighed.

Nemlig rygsækken.

Rygsækken er muligvis ikke den mest elegante eller klassiske løsning, men bruger man lidt tid, er det muligt at finde et par særdeles acceptable modeller. I denne omgang har jeg samlet 20 fede rygsække til mænd, der foretrækker rygsækken. Eller du behøver ikke foretrække rygsækken. Det kan også være rart blot at have mere at vælge mellem. Forandring er ikke altid det værste.

I øvrigt er en rygsæk lidt mere afslappet end eksempelvis attachetasken. Derfor er rygsækken også god til strandturen, fitnesscenteret og lignende aktiviteter.

Nydelig Kiomi rygsæk af imiteret læder

fede rygsække

Kiomi / 299 / Gå til shop

Kiomi kan et eller andet, når det handler om at levere æstetiske og moderigtige produkter til lave priser.

Denne rygsæk kunne lige så godt koste 3000 kroner, men fordi den er lavet af imiteret læder og selvfølgelig heller ikke er af helt samme kvalitet, fås den til en tiendedel af prisen.

Det er altså helt ok, hvis du spørger mig.

Pæn og enkel Nike rygsæk i blå
fede rygsække

Nike / 209 / Gå til shop

En rygsæk kan tjene en hel del formål, men nogle rygsække behøver ikke tjene mere end ét.

Sådan en enkel og i øvrigt billig Nike rygsæk er velegnet til sportslige aktiviteter. Går du eksempelvis til klatring, er det rygsækken for dig. Går du til atletik, er det rygsækken for dig. Går du til orienteringsløb, er det rygsækken for dig.

I virkeligheden kan du bruge den til, hvad du vil. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at den er mest ideel til sportsaktiviteter som følge af taskens sporty design.

Sort Alexander McQueen rygsæk af læder

fede rygsække

Alexander McQueen / 3295 / Gå til shop

Derimod er denne sorte Alexander McQueen rygsæk ganske formidabel til hverdagsbrug til den studerende og i det hele taget folk, som ikke er tvunget til at bære de lidt mere formelle transportmidler som skuldertasken eller attachetasken.

Designet er enkelt og eksklusivt, hvor rygsækken er præget af karisma fra a til z.

Sort Michael Kors rygsæk med nitter

fede rygsække

Michael Kors / 3695 / Gå til shop

Normalt ville jeg jo sige, at nitter er noget, der hører til de autonome ungdomshuset-typer.

Det betyder dog ikke, at nitter ikke kan bruges meningsfuldt. Det synes jeg, at denne rygsæk fra Michael Kors er et fornemt eksempel på. Her er nitterne nemlig anbragt dejligt symmetrisk og OCD-venligt.

Det er en unik og ret lækker måde at pynte en ellers klassisk rygsæk af læder. What’s not to love?

Sort Versace rygsæk af læder

fede rygsække

Versace Versus / 2695 / Gå til shop

Versace går du aldrig galt i byen med. Og heller ikke deres sub brand Versace Versus, som er en tand mere prisvenligt end Versace Collection.

Men det klager vi jo ikke over. Det betyder nemlig, at denne frække rygsæk er til at have med at gøre med sit prisskilt på 2695.

Hvis du ikke allerede har fået øje på det, vil jeg bede dig henlede opmærksomheden på rygsækkens forkromede Versace logo. Er du ikke enig i, at det ser skide lækkert ud?

Stilren grøn Rains rygsæk

fede rygsække

Rains / 599 / Gå til shop

For at det ikke skal være løgn, er denne herlige rygsæk den, jeg i øjeblikket bruger til hverdag. Det er der flere årsager til.

For det første er jeg ret glad for designet. For det andet har rygsækken overraskende meget plads med en smart rumfordeling. Og for det tredje er rygsækken 100% vandtæt, hvilket er afgørende for mig, når jeg tøffer rundt i det danske regnvejrsklima på mit elektriske skateboard.

Derudover er det en rygsæk, der er til at betale. Det skader jo heller ikke, vel?

Minimalistisk grå Rains rygsæk

fede rygsække

Rains / 649 / Gå til shop

Rains, som i øvrigt er fra Danmark, har et dejligt stort udvalg af fede tasker, hvor det navnligt er rygsække, der gør sig gældende.

Jeg fik blandt andet øje på denne stilrene og i det hele taget skide tiltalende rygsæk, som er beklædt i min i øjeblikket yndlingsfarve. Derudover er det minimalistiske design helt i tråd med den tendens, vi ser i dag.

Less is more og keep it simple stupid er to sloganer, der er ganske beskrivende for den skandinaviske mode, som hele verden efterspørger.

Pæn sort rygsæk

fede rygsække til mænd

Diesel / 899 / Gå til shop

Diesel har snedkereret denne enkle og pæne sorte rygsæk. Den er casual og glimrende til hverdagen. Taskens materiale er polyester, hvilket tilføjer en skinnende, men afbalanceret dimension til dens overall design.

Lækker cremehvid Sandqvist rygsæk

Sandqvist / 1795 / Gå til shop

tekst

Minimalistisk rygsæk i sort

fede rygsække til mænd

Picard / 2195 / Gå til shop

Skal man ud i toppen af poppen-rygsække, kunne du overveje en minimalistisk sort rygsæk som denne fra Picard? Den har to rum med god plads til den digitale oppakning. Begge rum lukkes nydeligt vha. to sølvfarvede lynlåse. Derudover er der også en forlomme, der er glimrende til tabletten, smartphonen og notesbogen.

Rygsæk med paisley

fede rygsække til mænd

Mi-Pac / 599 / Gå til shop

Hvis sort ikke er farven, kunne du måske være interesseret i en fed rygsæk med paisley? Personligt er jeg tosset med paisley, da mønstre og farver altid går op i en højere enhed. Det kræver naturligvis selvtillid at have sådan en krabat på ryggen, men ikke desto mindre er det skide classy.

Sort Levi’s rygsæk

fede rygsække til mænd

Levi’s / 449 / Gå til shop

Skal rygsækken være klassisk pæn uden at prøve alt for meget, er Levi’s altid et sikkert valg. Designet er simpelt, men nydeligt. Derudover er kvaliteten selvfølgelig i orden. Det er den jo altid, når Levi’s har rørt ved det!

Sandfarvet rygsæk fra Sandqvist

fede rygsække til mænd

Sandqvist / 1095 / Gå til shop

Sandqvist er specialister i at lave kvalitetsaccessories, hvor det primært er tasker, de specialiserer sig i. Derfor kan du også stole på, at du bliver glad for produktet, så længe du naturligvis bryder dig om designet.

Hvad synes du eksempelvis om denne sandfarvede rygsæk? Personligt er jeg tosset med kombinationen af det sandfarvede tekstil og læderdetaljerne. Det er både retro og elegant.

Nydelig lyseblå rygsæk

fede rygsække til mænd

Herschel / 799 / Gå til shop

Nu hvor vinteren ligger bag os, skulle du måske overveje ryggesække i en sommerlig farve som eksempelvis denne lyseblå? Det er formentligt primært hipstere, der bider på krogen, men så længe du ikke går med tophue og ødelagte Converse, kan den snildt indgå i en klassisk pæn konstellation.

Eksklusiv marineblå rygsæk

fede rygsække til mænd

Mi-Pac / 399 / Gå til shop

Blandt mine personlige favoritter af fede rygsække til mænd, er denne marineblå rygsæk. Den har et vildt eksklusivt look, hvilket er imponerende taget den lave pris i betragtning. Det er nu heller ikke ægte, men imiteret læder, der pryder rygsækkens ydre. Dog behøver tasker ikke være i ægte læder. Imiteret læder kan sagtens fungerer glimrende. Imiteret læder er derudover meget slidstærk, hvilket er et plus for den dagligt pendlende herre.

Koboltblå rygsæk i imiteret læder

fede rygsække til mænd

Mi-Pac / 399 / Gå til shop

Mi-Pac er også modehuset bag denne lækre koboltblå rygsæk. Igen er det imiteret læder, men jeg mener ikke, at det er nogen stor chance at tage, hvis du beslutter dig for at kaste nogle gryn efter sådan en model.

Læderrygsæk dyppet i cognac

fede rygsække til mænd

Royal RepubliQ / 1495 / Gå til shop

Tilbage i den lidt højere prisklasse finder du en herlig rygsæk, der er som dyppet og marineret i lækker skotsk whisky. Farven danner associationer til 60’erne, hvor netop cognacfarven trivedes. Over tid vil læderet få en endnu flottere patina, der som bekendt gør rygsækken unik og personlig.

Sort rygsæk med patineret læder

fede rygsække til mænd

Topman / 399 / Gå til shop

Ja, det ligner ikke SC at have så mange prisvenlige produkter med i en og samme artikel. Ikke desto mindre er det tilfældet. Her er endnu en luksuriøs rygsæk af udseende, hvor det imiterede læder har fået en flot krakeleret behandling. Lækkert.

Billig rygsæk med eksklusivt look

fede rygsække til mænd

New Look / 399 / Gå til shop

Ja, verden er af lave. En rygsæk til blot 199 kroner? Yes. Men er den pæn at se på? Yes, den er sågar eksklusiv. Personligt har jeg ikke erfaring med New Look, men fruen i huset har købt et par sko derfra, som var ganske acceptable ift. kvalitetsniveauet.

Stilren sort rygsæk i læder

fede rygsække til mænd

Paul Smith / 4395 / Gå til shop

Paul Smith lukker ballet med den dyreste og i øvrigt lækreste model af de i alt 20 fede rygsække til mænd. Det der gør den til vinderen over dem alle, er det stilrene design, hvor navnligt det sorte læder markerer sig smukt. Den minder lidt om attachetasken fra Bally.

I det hele taget er sådan rygsækken her et statement, der kun vil aftvinge respekt i dine omgivelser. Vigtigst dog er det, at den er som en blød airbag om ryggen. Men du betaler også for det!

LÆS NU:

25 fede lædertasker i bedste kvalitet

Indlægget 20 fede rygsække til mænd blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

20 fede rygsække til mænd

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×