Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

19 perfekte computertasker i suveræne designs

Som du kan se på ovenstående billede, har jeg en Computertaske på ryggen. Og den er ny.

Jeg har nemlig pensioneret min gamle skuldertaske, da den var ved at være mæt af dage. Samtidig var jeg også ved at være træt af at se på den efter mere end tre år på farten med den.

Min nye computertaske er fra Rains, som du måske allerede kender. Det er nemlig et dansk mærke, der specialiserer sig i at lave regntætte tasker i minimalistiske designs.

De gør det ret godt, men jeg kan ikke udtale mig om, hvor solide deres tasker er i praksis, da jeg endnu ikke rigtigt har fået brugt den. En af de ting jeg er mest spændt på, er kvaliteten.

Jeg gav ikke mere end godt 500 kroner, hvorfor der hersker en naturlig skepsis. Kan en taske til så billige penge holde til noget? Det får vi at se.

Nå, men det skal ikke kun handle om computertasker fra Rains. Der er nemlig 18 andre computertasker på menukortet, hvor der skulle være noget for enhver smag og enhver pengepung.

Minimalistisk computertaske i sort og navyblå

computertasker

Le Tanneur / 1695 / Gå til shop

Le Tanneur vandt hurtigt min respekt, da jeg blev bekendt med det franske modehus for ikke så længe siden.

Det skyldes deres kollektioner med lækre accessories, der har det tilfælles, at de er præget af smuk minimalisme. Det bærer denne sorte og navyblå rygsæk også præg af.

Retro lysebrun computertaske
computertasker

Velorbis / 1795 / Gå til shop

Velorbis er Københavnsk, for det ikke skal være løgn. Og det er jo et ganske fint kvalitetstegn. Er der noget, som danskerne har styr på, er det nemlig den skandinaviske mode, hvor det enkle og kontemporære udtryk hersker.

Og selvom denne ret lækre computertaske er enkel og kontemporær, formår den alligevel at fremstå retro.

Sort Velorbis computertaske
computertasker

Velorbis / 1795 / Gå til shop

Velorbis retrotaske findes også i sort, som gør computertasken både eksklusiv, stilfuld og kontemporær.

Hvilken farve foretrækker du Velorbis tasken i?

Eksklusiv sort Mulberry computertaske

computertasker

Mulberry / 7400 / Gå til shop

Mulberry har længe kedet mig ihjel med deres forudsigelige og evigt trivielle designs, som man ikke kan undgå at se i gadebilledet, om man så har holder sig for øjnene.

Måske har Mulberry selv opfattet dette, for der er kommet andre boller på suppen, skulle jeg hilse at sige.

Deres tasker til herrer har fået karisma og x-factor. Man er begyndt at vende sig om efter dem, hvor det for et par år siden var omvendt.

Bordeaux computertaske fra Furla

computertasker

Furla / 4395 / Gå til shop

Italienske Furla laver nogle ret lækre computertasker, der slår sig på stilrent design og uovertruffen kvalitet.

Denne taske er et klassisk eksempel på en computertaske, der er perfekt fra a til z.

Mørkerød Michael Kors computertaske

computertasker

Michael Kors / 3395 / Gå til shop

Det ville være synd at samle knap 20 computertasker uden at inkludere en enkelt fra Michael Kors.

Michael Kors er altid god for et par lækre tasker heriblandt denne klassiske model, som vil være din trofaste følger på tværs af jordkloden.

Blå Tom Ford computertaske af kernelæder

computertasker

Tom Ford / 13080 / Gå til shop

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man laver en perfekt computertaske, er Tom Ford ikke noget dårligt bud.

Jeg mener, se lige det design. Det er stilrent, blåt og så er tasken lavet af kernelæder, som er den flotteste måde at behandle læder på.

Elegant mørkebrun Givenchy computertaske

computertasker

Givenchy / 14790 / Gå til shop

Og netop min begejstring for kernelæder er selvsagt årsagen til, at der er så mange computertasker i dette materiale at finde i artiklen.

Her er det modeikonet, Givenchy, med et bud på en perfekt computertaske, hvor resultatet er mere end godkendt.

Hvis jeg skulle vælge den bedste farve til en computertaske, tror jeg, at valget ville falde på brun. Der er bare et eller andet over en brun computertaske. En brun taske passer også til alt.

Givenchy tasken her ville se skide godt med et blåt jakkesæt og et par elegante brune herresko. Men den ville også passe til en sommerdag, hvor outfittet består af en hvid t-shirt, et par sommershorts og et par geniale mokkasiner.

Sort Saint Laurent computertaske med haj

computertasker

Saint Laurent / 6320 / Gå til shop

Når det gælder Saint Laurent, er der aldrig noget, der er, som det plejer. Saint Laurent gør sig nemlig ikke i mode på den forudsigelige og traditionelle måde.

Derfor er en sort rygsæk ikke bare en sort rygsæk. Der skal ske et eller andet nyt. Og for mig er det farverige, abstrakte hurlumhaj (see what I did?) ganske nyt. And I like it.

I rygsækken har du plads til alle de fornødne redskaber, hvor du i den forreste lomme med fordel kan placere opladere, kabler og lignende genstande. Det er fanme smart, hva’?

Smuk Thom Browne computertaske af sort kernelæder

computertasker

Thom Browne / 15540 / Gå til shop

Mine damer og herrer. Må jeg præsentere verdens smukkeste rygsæk. Det bliver ikke bedre og ikke overraskende, er det Manhattan designeren, Thom Browne, der er snedkeren bag.

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Rygsækken er unik på alle ledder og kanter. Læg mærke til læderets unikke kernelæder. Eller hvad med taskens orgasmiske symmetri?

Selvom det ikke bliver bedre, du får også lov at betale for det. Til gengæld kan du regne med, at rygsækken holder resten af dit liv.

Unik Berluti computertaske af poleret læder

computertasker

Berluti / 21450 / Gå til shop

Og apropos resten af dit liv, joiner denne Berluti computertaske også lige.

Selvom du ikke troede, at en computertaske kunne blive dyrere, har vi her et eksemplar, der topper Thom Browne med hvad, der svarer til prisen for en ny iPhone.

Hvorfor? Hvorfor skal det være så ukristeligt dyrt?

Fordi det er kunst. Det er ikke blot et praktisk redskab, men et statement der tager udgangspunkt i den kunstneriske verden, hvor kreativitet forenet med de bedste materialer i verden er målet.

Jeg synes i øvrigt, at den er ret fucking lækker for at sige det mildt. Er helt vild med de to forreste lommer. Det er et eller andet Rambo over dem, men på den elegante måde.

Chokoladebrun Bally computertaske

computertasker

Bally / 3995 / Gå til shop

Som du kan se, fås computertasker i alle prisklasser. Der er Berluti-dyre computertasker, og så er der Bally-dyre computertasker.

Jovist, er 4k mange penge for en computertaske, men det er ikke slemt ud fra en relativ betragtning. Igen kommer det også an på, hvor meget du bruger en computertaske.

Er det hver dag? Jamen, så giver det vel mening at lægge lidt ekstra i hatten? Er det kun et par gange om ugen, du bruger den? Jamen, så giver det stadig god mening. Det er mere end 100 gange om året, du har den med dig.

Elegant og minimalistisk Bally computertaske

computertasker

Bally / 7195 / Gå til shop

4000 kroner for en Bally computertaske er dog billigt sluppet. Skal du op i en klassisk Bally skuldertaske, ser prisskiltet som regel sådan her ud.

Til gengæld får du så også en computertaske, der kan konkurrere med de dobbelt så dyre modeller fra Tom Ford, Givenchy og lignende.

Billig sort Kiomi rygsæk

computertasker

Kiomi / 299 / Gå til shop

Nu har jeg flittigt prædiket, hvor god mening det giver at bruge en masse penge på computertaske, så hvad er meningen med sådan en billig rygsæk?

Hvorfor fortjener den at være med? Det gør den, fordi vi ikke alle er privilegeret nok til at kunne brænde +4k af på en computertaske.

De fleste af os kan nok godt samle en tusse sammen, men hvis du kun er én rudekuvert fra at være med i Luksusfælden, er denne sorte rygsæk af imiteret læder et fint valg. Kiomi skuffer nemlig sjældent.

Grå regntæt computertaske fra Rains

computertasker

Rains / 499 / Gå til shop

Indledningsvist talte jeg lidt om min nye computertaske fra Rains. Derfor skal du heller ikke snydes for en af deres rygsække, om end det ikke er den helt samme, som jeg har købt.

Denne rygsæk er en anelse mindre, men stadig med masser af plads til din laptop, tablet, bøger og hvad du normalt ellers har med på farten.

Der er ikke andet at sige, end Rains bare laver skide tiltalende tasker. I øvrigt findes denne taske i en hel del forskellige farver.

Fed sort rygsæk til computeren

computertasker

Royal RepubliQ / 1495 / Gå til shop

Hvis du er tilbagevendende læser her på Stay Classy, har du forlængst stiftet bekendtskab med Royal RepubliQ.

Royal RepubliQ er altid god for en lækker taske eller to, hvad end det er skuldertasker, weekendtasker eller, som i dette tilfælde, rygsække.

Det der kendetegner Royal RepubliQ tasker er kombinationen af klassiske designs, fornem kvalitet, funktionalitet og lave priser.

Du finder ikke tasker med bedre value for money. Så er det sagt.

Quiltet brun Herschel rygsæk

computertasker

Herschel / 849 / Gå til shop

Man skulle tro, at Herschel klarer sig ret godt. Deres produkter er over alt, men ikke på den dårlige måde.

Fordelen ved Herschel versus eksempelvis Mulberry for et par år siden, er at deres varekatalog er så stort og varieret. Deres produkter ligner ikke hinanden på en prik.

Her er det en af deres lækreste rygsække i en eksklusiv brun farve, som ikke bliver grimmere af at være forenet med quiltede detaljer.

Stilren oldschool computertaske i cognac

computertasker

Kiomi / 999 / Gå til shop

Kiomi er igen på pletten med en skuldertaske, der på formidabel vis forener minimalisme med oldschoolness.

Trods et super slick design har tasken stærke referencer til de der vintage skuldertasker, som ældgamle folkeskolelærere altid gik rundt med.

Denne kombination er jeg altså ret tosset med.

Klassisk brun computertaske fra Ted Baker

computertasker

Ted Baker / 1795 / Gå til shop

Kigger vi tilbage på samlingen af computertasker, er det meget enten eller rent prismæssigt.

Hvis dit budget ligger omkring de 1500 kroner, er der heldigvis masser af gode løsninger på en perfekt computertaske.

Ted Baker er en af modehusene, der laver computertasker i dette prislag, hvor du får alle elementerne fra en klassisk skuldertaske, der på mange måder er nøjagtigt den samme som de dyre til +14k.

Selvfølgelig ikke helt, men til prisen er det sgu tæt på.

LÆS NU:

20 af de fedeste New York Yankees kasketter

Indlægget 19 perfekte computertasker i suveræne designs blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

19 perfekte computertasker i suveræne designs

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×