Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mads Mikkelsen er skurk igen igen

Han har efterhånden et ret langt generalieblad, når det kommer til skurkeroller. Min personlige favorit er naturligvis Le Chiffre i James Bond-filmen Casino Royale, men hvis man skal være helt fair, så er Arne i Blinkende Lygter den mest geniale.

Nu er Mads Mikkelsen igen på pletten med en ny skurkerolle. En ret anderledes rolle i øvrigt. Der er nemlig tale om en kortfilm, som bilfabrikanten Ford står bag.

Kortfilmen hedder Le Fantôme og er skrevet af Jake Scott, som blandt andet også har lavet musikvideoer for George Michael, U2, Rolling Stones og R.E.M.

Filmen er 8 minutter lang og er optaget i smukke eksotiske rammer. Vil du ikke bare se den?

Selvom Mads Mikkelsen, Le Fantôme, egentligt er sat på opgaven at henrette kæresteparret, som er under vidnesbeskyttelse, ender han med at kaste skåne dem, da han kaster sin kærlighed over deres guldfarvede Ford Edge SUV, som han til gengæld ender med at stjæle fra dem.

Denne slags nytænkende reklamefilm er noget, som Ford i særdeleshed er blevet kendt for, da det ikke er bilen, som er indehaver af hovedrollen. I stedet er bilen en naturlig del af kortfilmens plot, hvilket gør, at underholdningen også er på et højere niveau.

Hvis vi forholder os et øjeblik til selve bilen, synes jeg faktisk, at den er en ret nydelig.

ford-edge-suv

Hvad synes du om filmen? Og bilen? Gør ham Mads det godt?

Indlægget Mads Mikkelsen er Skurk Igen Igen blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Mads Mikkelsen er skurk igen igen

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×