Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

19 fede jeans til mænd

19 fede Jeans til mænd er nøjagtigt, hvad der er på menuen. Undertegnede har været på rov i sin yndlingswebshop numero uno, og således er der i hvert fald ikke nogen undskyldning for ikke at udskifte nogle af de gamle jeans, som du inderst inde godt ved, du ikke kan være bekendt at gå i.

Hvad angår jeans og bukser i det hele taget, har det altid været et helvede at købe det. Sådan har det i hvert fald været for mit vedkommende. Der er flere ting i forhold til buksekøb, som gør det til en problematisk og belastende oplevelse.

  • Bukserne sidder næsten altid ubehageligt, første gang du prøver dem.
  • Du føler dig altid utilpas i tøjforretningen, når du har bukserne på.
  • Du er svært ubeslutsom, når det kommer til at træffe en endelig beslutning.
  • Tøjekspedienten står altid helt oppe i dit hovede, og minder dig gerne om, bukserne aldrig har siddet bedre på et menneske. 

To af grundene til jeg generelt ikke køber jeans i traditionelle offline tøjbutikker, er, at udvalget er meget begrænset samt tøjekspedienten altid virker presserende.

James Franco er en flittig bruger af klassiske jeans. 

Modsat kan der naturligvis også være udfordringer, når det kommer til at købe et par jeans online. Det er jo lidt et problem, at man for eksempel ikke kan prøve bukserne, mærke stoffets elasticitet eller den generelle pasform. Det kan særligt være et problem, hvis du ikke har haft Jeans Fra et givent modehus før.

Dog skal man ej fortvivle. Ikke nok med at du har en detaljeret størrelsesguide, så tilbyder Zalando – i dette tilfælde – 30 dages fortrydelsesret og gratis returforsendelse. På den måde kan man trygt købe et par fede jeans til mænd, selvom man ikke er stensikker på, at de passer som de skal.

Inden vi går videre til artiklens produktmæssige indhold, vil jeg i øvrigt lige tilføje et par ord, ift. hvad der kendetegner samlingen af de 10 fede jeans til mænd.

Som med alle andre ekviperingsrelaterede artikler her på Stayclassy, er det naturligvis kvalitet og design, der er fællesnævneren. Derfor befinder vi os også prismæssigt i den højere ende, selvom det efterhånden er almindeligt kendt, at man ikke kan få et par jeans til meget under en tusindkroneseddel. Man skal som regel op i det niveau, hvis man vil have kvalitet, der holder, samtidig med et vist niveau er opretholdt rent designmæssigt.

Derudover er alle jeans i slim fit eller straight leg, hvilket naturligvis er en selvfølge. Der findes ikke nogen større misforståelse end et par jeans, der ligner et par trompetbukser. Men lad os se på stofferne.

Rå sorte Moschino jeans

Moschino / 1995 / Find parret her

I dag er det ikke usædvanligt at betale 1200-1300 kroner for et par jeans, men to af de lange? Så begynder det at blive halvpebret.

Så hvad får man for merprisen? Hvad er det de 700-800 kroner ekstra giver? Det korte svar design og mærke. Kvaliteten er nemlig omtrent den samme, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at du betaler for mærket nøjagtigt som med Gucci, Prada og så videre.

Voldsomt alternative Armani jeans

Armani Jeans / 2695 / Find parret her

Hvis du er lidt træt af klassiske og almindelige jeans, kan du overveje et voldsomt alternativ i form af sådan et par Armani Jeans, der vist roligt kan beskrives som værende unikke.

For mit vedkommende er det nok ikke et par, der kommer til at hænge i garderoben. Med mindre nogen forærede mig et par, for så ville de netop komme til at hænge i garderoben.

Klassiske blå slim fit jeans

Bonobo Jeans / 249 / Find parret her

Jeans behøver ikke koster på den anden side af en tusse. Et par helt klassiske blå slim fit jeans kan fås helt ned i prisklassen 249 kroner. Men så bliver det vidst heller ikke billigere, hva?

Jeg har ikke personlig erfaring med Bonobo, men kvaliteten skulle efter sigende være helt ok.

Klassiske grå Tiger of Sweden jeans

Tiger of Sweden / 1195 / Find parret her

Min samling af bukser er primært fra Tiger of Sweden. Det er der en særlig god grund til. Og den er ret simpel.

Tiger of Sweden bukser sidder nemlig bare godt. Og den høje kvalitet gør, at de holder ret lang tid. Skal du have et par solide grå jeans, kan du derfor roligt stikke pengene i lommen på den svenske modekoncern.

Det betaler sig.

Mørke Esprit jeans

Esprit / 399 / Find parret her

Esprit behøver vel næsten ikke nogen længere introduktion. Du har kendt Esprit lige siden, at du kom til verden. Der er endda gode chancer for, at din babygarderobe bestod af båder Esprit-huer og sparkedragter.

I dag er du en voksen mand, og sparkedragten er skiftet ud med et par jeans. Men er der en grund til at skifte Esprit ud? Næh, ikke rigtigt.

Billige mørkeblå jeans fra Benetton

Benetton / 349 / Find parret her

Bare fordi det er Made in Italy, er det ikke ensbetydende med, at det skal være skide dyrt.

Det er Benetton jo et fint eksempel på. De laver fornem kvalitet og klassiske designs, der henvender sig til de fleste mænd. Et par jeans til 349 kroner? Tjo, det er ik’ så ring’ endda.

Grå slim fit jeans med riller

Black Kaviar / 749 / Find parret her

Der hersker ikke nogen tvivl om, at det er Balmain, som har startet trenden med jeans, hvor du har de her riller. Ja, jeg ved ikke, hvad ellers jeg skal kalde dem.

Nå, men problemet med de her Balmain jeans er, at det koster det hvide ud af øjnene. Du kan snildt regne med fire af de lange, og det har Black Kaviar været snilde at gennemskue problematikken i.

Resultatet er en løsning, hvor du kan få fat i nogenlunde samme bukser, men til en femtedel af prisen. Men betyder det så en lausy kvalitet? På ingen måde. Et par jeans til 749 kroner kan du roligt regne med er præget af et vist kvalitetsniveau.

Pæne grå jeans til billige penge

Tiffosi / 349 / Find parret her

Takket være internettet og globaliseringen i det hele taget er priserne begyndt at blive noget lavere end for bare ti år siden.

Jeg synes i hvert fald ikke, at udvalget af fede jeans i denne prisklasse var specielt stort. Det var altid få mærker, som havde de prisvenlige jeans, og så var det som regel med en pasform, design eller kvalitet, der sjældent var tilfredsstillende.

Rå jeans med huller og slitage

Cayler & Sons / 649 / Find parret her

Jeg ved godt, at jeg ved flere lejligheder har påpeget, at jeans ikke bør være hullede eller alt for slidte, men lige netop dette par, synes jeg er skide lækkert at kigge på.

Jeg ville uden at blinke smide bukserne ind i et outfit med en almindelig hvid t-shirt og et par hvide sneaks. Eventuelt et par hvide Nike sneakers.

Klassiske blå jeans til mænd

Citizens of Humanity / 2795 / Find parret her

Citizens of Humanity er givetvis ukendt for de fleste herrer, hvorfor jeg vil tillade mig at fortælle lidt om modehuset med to sætninger. Modehuset er fra 2003 og er toppen af poppen inden for denim fashion. Derudover figurerer deres produkter i de meste berømte tøjgallerier verden over, som tæller bla. Neiman Marcus, Bloomingdale’s og Barneys New York.

Det er top kvalitet, hvilket man selvfølgelig også må forvente til den pris. Bukserne er ganske klassisk med den helt rette vask, der gør parret oplagt til et par herrestøvler og en casual blazer.

Spraglede jeans fra Just Cavalli

Just Cavalli / 1495 / Find parret her

Just Cavalli er et italiensk modehus, som ikke lader sig tilfredsstille af konservativ luksusekvipering. Der er altid format på drengen, og derfor synes jeg også, at det var på sin plads at tilføje et par til artiklens kollektion. Fortil ser de ganske klassiske og almindelige ud, men bag til og rundt omkring, er der tilføjet små frække detaljer. Enten er man til det, eller også hader man det, men det er smag og behag, som man siger.

Blåhvide jeans fra Diesel

Diesel / 1395 / Find parret her

Jeans skal helst være blå i min verden, men det betyder ikke, at man altid skal vælge den samme nuance. Dette blåhvide par sniger sig næsten helt over i den hvide farve, men det blå skær sørger for, at man ikke ligner en White Sensation-tilhænger. Parret er ganske nydeligt, såfremt man lader sig fuldføre i elegante sko og en skjorte i en pæn kontrast.

Lyse jeans fra Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren / 1095 / Find parret her

Polo Ralph Lauren begrænser sig ikke kun til farverige sweatere og nydeligere skjorter. De laver nemlig også klassiske pæne jeans. Dette lyse par krydser hele checklisten af, i forhold til hvad et par jeans skal have.

Pæne mørkeblå jeans

Scotch & Soda / 999 / Find parret her

I den modsatte boldgade finder man også et pænt par mørkeblå jeans. Fordelen ved mørkeblå jeans er, at de efter en håndfuld maskinevask får en rigtig pæn vask. De får et lysere skær, og så nærmer man sig altså et par yndlingsjeans.

Lyse slim fit jeans fra Patrizia Pepe

Patrizia Pepe / 999 / Find parret her

Patrizia Pepe signerer ikke nogle af deres produkter uden at stå inde for suveræn kvalitet og tidssvarende design. Hvad angår fede jeans til mænd, er dette par bestemt ikke nogen undtagelse. I øvrigt er prisen ganske ræsonnabel for et par Patrizia Pepe jeans at være.

Sorte jeans til mænd

Nudie Jeans / 899 / Find parret her

Tidligere i artiklen nævnte jeg, at jeans helst skal være blå, men der er nu bestemt heller ikke noget i vejen for et sort par af slagsen.

Grå jeans fra Diesel

Diesel / 1395 / Find parret her

Enhver mand har naturligvis et par grå jeans hængende i garderoben. Om ikke andet er det på tide at få orden i sagerne. Generelt er jeg ikke imponeret af Diesels herreekvipering, men jeans, dét kan de lave.

Blå straight jeans til mænd

Diesel / 1395 / Find parret her

Vi fortsætter med endnu et par jeans fra Diesel. Dette par har en klassisk pæn vask med det akkurat acceptable niveau af slidmærker og huller. Det er vigtigt, det holdes på et minimum, og er det ikke mere end dette, er det helt i orden.

Grå jeans fra Mads Nørgaard

Mads Nørgaard / 999 / Find parret her

Jeg slutter af i Danmark med dette nydelige par jeans fra Mads Nørgaard. Lækker kvalitet og nydeligt design – sådan.

LÆS NU:

53 lækre herrebukser der hitter

Indlægget 19 fede jeans til mænd blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

19 fede jeans til mænd

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×