Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

48 julegaveønsker til mænd

Nå, nu kan vi efterhånden ikke længere tillade os at brokke os over julekalendere i supermarkederne og julepynt, der er sat frem alt for tidligt. December måned er ved at være en realitet, og således kommer vi alle sammen i julehumør. Så vidt muligt i hvert fald!

Julen er ensbetydende med et gavehelvede uden lige. En af de mest trælse begivenheder omkring juletiden er gaveræset. I hvert fald før den tid, hvor internettet eksisterede. Hvert eneste år er man tvunget ned i propstoppede legetøjsbutikker og rædselsfulde indkøbscentre med en duggende varme og et indeklima, der minder om forholdene i et falsk næsehorn. I husker vel nok scenen fra Ace Ventura?

Sådan har jeg det lige nøjagtigt! Jeg er sikker på mange mænd har det ligeledes.

I dag er det heldigvis sådan, at online shopping langt hen ad vejen sørger for, du ikke ender i et ulideligt shoppekaos med 10 poser og lange arme.

Som overskriften giver udtryk for, så er målet med denne artikel at hjælpe manden med at lave den der forbandede ønskeseddel, som familie og måske venner altid beder om.

Jeg har nøje udvalgt 48 julegaveønsker til mænd, så hvad end fruen mangler inspiration til hvad hun Skal give dig, eller du måske gerne vil give dig selv en tidligt julegave, så er der i hvert fald lidt brændstof til fantasien.

Stilrent vægur af marmor

Menu / 1795 / Gå til shop

Det er langt fra de fleste mænd, der har styr på inventar til boligen. Det er som regel kvinderne, der står for den slags, fordi mændene måske slet ikke interesserer sig for det.

Alligevel er det de færreste mænd, som er komplet ligeglade med, hvordan der skal se ud derhjemme. Det må nemlig godt se pænt ud.

Har personen du skal købe en julegave til derfor god smag, kan du være sikker på, at han bliver for sådan et stilrent og eksklusivt marmorur til væggen.

Rigtige whiskyglas til mænd

Normann Copenhagen / 299 / Gå til shop

Rigtige mænd drikker whisky. Og rigtige mænd drikker det af rigtige whiskyglas. Spørgsmålet er bare, om alle de hersens rigtige mænd så også har et sæt rigtige whiskyglas.

Nej? Ok, så har du pludselig en fornem gaveidé lige her. Køb fire glas – der er ingen grund til at være nærig.

Minimalistisk vægur i grå

Normann Copenhagen / 449 / Gå til shop

Minimalisme er det sidste nye. Det handler om at holde det enkelt. Og enkelt må man vistnok sige, at dette grå vægur er. Derudover er designet lige så tiltalende, som det er enkelt.

Skal jeg skære det helt ud i pap, er det altså et skide pænt ur, som enhver mand vil sætte pris på.

Flyboarding – muligvis verdens sjoveste adrenalinsport

749 / Gå til shop

Jeg har prøvet den en enkelt gang, men det var også mere end rigeligt til at konkludere, at det muligvis er verdens sjoveste adrenalinsport og i det hele taget verdens sjoveste aktivitet.

Det fungerer på den måde, at du får spændt noget der minder om et snowboard inklusiv støvler om fødderne, hvorfra et langt gummirør føres til en vandscooter. Denne vandscooter styres af en person, som styrer hvor meget power, den skal have.

Det er muligvis den bedste julegave, du kan give en mand, der ikke er bleg for nye udfordringer.

Køretur bag rattet i en Lamborghini

fra 849 / Gå til shop

Enhver mand drømmer om at eje en Lamborghini. Jo, han gør! Desværre er det kun de færreste, som har succes nok i sprøjten til at købe sin egen.

Heldigvis er det ikke ensbetydende med, at alle ikke kan få en tur bag rattet i sådan en superbil. For under en lille tusindkroneseddel kan du forære din mand, bror, far eller søn 15 minutters sublim køreoplevelse.

Rækker budgettet til mere, kan du få lov at cruise rundt i en hel time.

Elegant blå notesbog af kernelæder

Smythson / 480 / Gå til shop

Idéer, inspiration, tanker og whatnot er første fase til det næste revolutionerende produkt, opfindelse og lignende. Om ikke andet så i hvert fald i teorien.

Og derfor bør en herres notesbog ikke være hvilken som helst notesbog. Den bør ose af eksklusivitet. Af klasse og kvalitet.

Og det gør denne kernelædernotesbog i blå fra Smythson. Det kan da godt være at 480 kroner er meget for en notesbog, hvor du ikke kan udskifte siderne med nye, men på den anden side, hvis du ikke kan komme på idéer der overstiger værdien af 480 kroner, er det nok bedre at gå ned i Søstrene Grene.

Ballonflyvning over den danske natur

2395 / Gå til shop

Findes der noget smukkere end en farverig luftballon hævet over den grønne natur? Muligvis, ja, men vi kan i det mindste blive enige om, at det ikke er noget træls blik.

Forestil dig så at det er dig, der står i luftballonen og iagttager den danske natur med solopgangen i baggrunden. Denne oplevelse er sådan set mulig for et ganske overskueligt beløb, hvad end du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Dette julegaveønske er særligt velegnet til kæresten, ægtemanden og deslige.

Tandemspring med frit fald på 200 km/t

fra 1600 / Gå til shop

Det er mig på billedet. Ser jeg ikke flot ud? Nej okay, men jeg kan fortælle, at det var en storartet oplevelse det der med at kaste sig ud af et fly i 4 kilometers højde.

At springe ud af en flyver er noget, som alle bør og skal prøve. For mit vedkommende var det et spørgsmål om at gøre op med en ultimativ frygt. Og lige så skræmmende det var, lige så berigende en oplevelse var det for min mentale styrke.

Mulberry kortholder af kernelæder

Mulberry / 930 / Gå til shop

En mand skal ikke have en pung. Han skal have en kortholder.

At gå rundt med en tyk tegnedreng med gamle kvitteringer og klippekort nede fra bowlingcentret hører til starten af nullerne.

Helt konkret bør en mand ikke have mere end et eller to kreditkort, et kørekort og eventuelt et rejsekort eller hvad der nu er af kort, som bruges jævnligt.

Fordelen ved denne strategi er også, at dine bukser ikke får en stor grim bule. Det er også meget mere overskueligt for manden, når han ikke mødes af et papirrod af dimensioner, hver gang tegnedrengen åbnes.

Kender du en mand, som har sådan en tyk tegnedreng? Jamen så giv ham da en elegant kortholder. Og den kunne passende hedde Mulberry.

Bedste trådløse høretelefoner til motion

Miiego / 599 / Gå til shop

Vi kan hurtigt blive enige om, at ledninger er pænt fucking nedern. Derfor giver det også god mening at omfavne den trådløse teknologi i form af bluetooth høretelefoner.

Og særligt når det kommer til lyd i sammenhæng med motion. En af fordelene ved Miiego’s trådløse høretelefoner er, at de er i stand til at levere god trådløs lyd, hvilket er en sjældenhed inden for denne slags mobil lyd. Her taler jeg i særdeleshed om bluetooth in-ears, hvor teknologien ganske enkelt ikke er i stand til at levere kvalitetslyd.

Fantastisk striktrøje til juletiden

Pier One / 299 / Find striktrøjen her

Hvis du er så forkælet at få adventsgaver, er der ikke noget bedre adventsgaveidé end at komme i julestemning fra starten af december med en ægte julestriktrøje. Pier One står bag denne nyhed, som ikke koster mere end knap 300 kroner.

Pier One er et af mine nye favoritmærker, da de laver overraskende lækkert tøj både design- og kvalitetsmæssigt, men til vanvittigt lave priser. Derfor skal du ikke lade dig skræmme af, at striktrøjen ikke koster mere.

Sort dunjakke i nydeligt design

Peuterey / 3795 / Find dunjakken her

Heldigvis har vinteren endnu ikke været hård ved os endnu, men man ville da ikke lyve, hvis man ikke forudså, at den bidende kulde på et eller andet tidspunkt rammer os lige i ansigtet. Til det formål fandt jeg en ganske nydelig dunjakke i sort fra italienske Peuterey. Normalt er jeg ikke jublende tilhænger af dunjakker, men det kan altså lade sig gøre at lave en pæn af slagsen.

Cognacfarvede gummisko i læder

Michalsky / 2995 / Find skoen her

Tyske Michalsky er efterhånden ved at have etableret sig godt og grundigt på det internationale marked for premium brands. Og med god grund. Han forstår nemlig at innovere ellers kedelige designs. Jeg har i en lang periode været ved at brække mig over de klassiske New Balance gummisko, der sidder på fødderne af samtlige hipstere og pædagoger, der bor på Nørrebro og Vesterbro.

Her er et par, der ikke oser af middelmådighed og angsten for ikke at passe ind.

Sorte boksershorts fra Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren / 299 / Find dem her

Boksershorts er måske den bedste gave man kan give til en mand, og det er der flere grunde til. For det første gider vi ikke selv købe dem og for det andet hader vi at bruge penge på undertøj. Hvis det er lillemor som sidder og læser det her, så husk at købe Ralph Lauren boksershorts. De sidder nemlig skide godt på bagdelen.

Smuk bærbar bluetooth højtaler

Bang & Olufsen / 2800 / Find den her

Bang & Olufsen holder jeg jo næsten lige så meget af som Apple, fordi de simpelthen lægger så stor vægt på design og feel. Ydeevnen er altid høj, selvom der altid er nogle Microsoft-typer, der ville svine det til i forhold til værdi for penge.

En bærbar bluetooth højtaler er efterhånden ved at være talk of the talks, så hvis man skal gøre det ordentligt, anbefaler jeg at man vælger en skønhed som denne. Den fås i øvrigt i flere farver. Måske er guld ikke så mandigt alligevel?

Kindle Paperwhite med lys

Kindle / 1000 / Find den her

De fleste holder af at læse bøger, men hvis du stadig læser analoge bøger, er det på tide at hoppe med på e-bogsbølgen. Amazons Kindle Paperwhite er suverænt markedets bedste e-bogslæser med sit baggrundsbelyste display, der tillader dig at læse i mørke.

Jeg ønsker mig selv en Kindle Paperwhite, da jeg døjer med den gamle uden baggrundsbelysning, hvilket er ret belastende, når man skal i seng og konen allerede sover. Så kan man ikke rigtigt tillade sig at tænde lyset, vel?

Man kan i øvrigt kun købe en Kindle gennem Amazon.com

Vandtæt armbånd til iPhone 6

iGadgitz / 80 / Find armbåndet her

Som den Apple-nørd jeg er, er 5’eren allerede blevet skiftet ud med 6’eren. Når man laver sådan en opgradering, har det desværre den konsekvens, at ens armbånd til iPhone ikke længere passer. Således er man altså tvunget ud i en ekstra omkostning.

Når man nu alligevel skal ud og investere i et nyt armbånd til træning, hvorfor så ikke vælge et vandtæt et af slagsen? Jeg har et par gange oplevet, at det har regnet så meget, mens jeg var ude og løbe, at jeg simpelthen måtte stoppe og tage en taxa hjem, fordi min iPhone var ved at drukne i vand.

Beige sneakers i læder

Etro / 3095 / Find skoen her

Etro er blandt mine favoritbrands, når det kommer til spraglede sko. Jeg har netop lige købt et balinesisk par, som du finder i bunden af denne artikel, hvorfor jeg kan stå inde for at det ikke kun er flotte sko, men også vældig imponerende kvalitet.

Dette beige par sneakers i læder er et nydeligt forslag til et afslappet hverdagsoutfit, hvor en blazer uden problemer ville kunne indgå. Fordelen ved et par sneakers i læder er, at de holder snavs og lort væk uden problemer. Det er blot at køre en karklud i ny og næ.

Afslappet herreblazer

Hugo Boss / 1595 / Find blazeren her

Hugo Boss er sågar også med på listen over julegaveønsker til mænd i form af en afslappet herreblazer, der minder om en blanding af en klassisk blazer og noget fra The Big Lebowski. I modsætning til almindelige blazere, så hænger den mere som en cardigan, hvilket jeg synes er en interessant måde at anrette et eller rigidt stykke ekvipering, hvad angår pasform.

Rå pullover i beige

Hugo Boss / 1295 / Find den her

Hugo Boss står såmænd også bag denne rå pullover i beige, som personligt står højt på min ønskeseddel. Farven er eksklusiv, men alligevel fremstår pulloveren unik og anderledes med en stofsammensætning, der danner et flot, men subtilt mønster.

Stegetermometer til iPhone

iGrill / 499 / Find stegetermometeret her

Her i sommers troede jeg pludselig lige, at jeg havde fået en million dollar idea, men det viser sig altså, at den idé allerede er taget og endda eksekveret.

Min idé var et stegetermometer til iPhone, for hold da op hvor er et traditionelt stegetermometer klodset og uhandy. Med iGrill stegetermometer alarmerer din iPhone dig, når bøffen er nået den ønskede temperatur. Så slipper du for at glo på dit gamle stegetermometer i 30 minutter, hver gang der skal grilles.

Automatisk sovsepisker

199 / Find sovsepiskeren her

Man kan grine lige så meget man vil, men en automatisk sovsepisker er et af mine brændende julegaveønsker. Primært fordi at min vanvittige gode sauce aldrig mere kommer til at brænde på, men også fordi at jeg slipper for at være over den hele tiden. Min far har en sovsepisker, så jeg kan stå inde for funktionaliteten. Det fungerer rent faktisk efter hensigten.

Hamrende flot weekendtaske i grøn

Hackett London / 3095 / Find weekendtasken her

I Hackett Londons seneste kollektion gemmer der sig en weekendtaske, der er så flot, at jeg øjeblikkeligt blev ramt af en oprigtig forelskelse. Den har alle elementerne med læder placeret de rigtige steder og et farvespil, der simpelthen ikke kan gøres meget bedre. Den er en Bentleys bagagerum værdig. Derudover er den faktisk ganske rummelig.

Sorte læderhandsker i eksklusiv kvalitet

UGG Australia / 1595 / Find læderhandskerne her

Allerede nu har jeg luffer på, når jeg er på farten med mit blå lyn af en retroscooter (som jeg har sidenhen skilt mig af med). Luffer er bare ikke så mega elegante at se på.

Næh, hvis man skal pakke hænderne ind med stil, ville et par sorte læderhandsker fra UGG Australia være et af de bedste bud, jeg kunne komme på. Der er hverken swingerklub eller se-mig-kørehandsker over dem, hvor jeg gerne vil indrømme at sidstnævnte af og til kan blive for meget af det gode.

Kort uldfrakke i blå

Ben Sherman / 1795 / Find uldfrakken her

Julen er tiden, hvor man med rette kan ønske sig vintertøj. Jeg fandt denne korte uldfrakke i blå, som virker ret nydelig og ikke mindst aldeles varm. Det er Ben Sherman, der står bag den, og ham plejer vi godt at kunne stole på. Egentligt er det mere et spørgsmål, om man er til sådan et dobbelt knappesystem. Jeg tror godt, at man kunne vænne mig til det.

Savner du yderligere med inspiration, har jeg skrevet om både billige vinterjakker og dyre vinterjakker.

Kæmpe nutellaglas på 5 kg

449 / Find nutellaglasset her

Er der noget bedre end et glas Nutella? Et kæmpe glas Nutella! Man kunne fristes til at spørge om det er prol eller art, og skulle man værdige det med et svar, så er det naturligvis art.

Jeg ville ikke have et problem med at pryde vindueskarmen  i stuen med sådan et stykke kunst. Og hvor ofte hører man om kunst, der også kan nydes som en spise? Sjældent!

Derudover har Nutella også et andet ganske nyttigt formål, som du kan se i følgende video.

R2-D2 kaffekrus

169 / Find kaffekruset her

R2-D2. Vi elsker den robot! Jeg kunne godt tænke mig at have sådan et kaffekrus til min R2-D2-samling, der indtil videre ret beskedent kun tæller LEGOs replika.

Fitbit træningsarmbånd

999 / Find træningsarmbåndet her

Godt nok kommer Apple Watch snart på markedet, men jeg er sgu ikke helt solgt endnu, må jeg nok indrømme. Jeg kan bedre se idéen i sådan et Fitbit træningsarmbånd. Jeg blev ret overrasket, da det slog mig, hvor mange funktioner, Fitbit faktisk har.

For det første holder batteriet i op til 7 dage, hvilket er en lettelse. Derudover kan Fitbit tælle og måle skridt, kalorier, distance, aktive minutter, trappetrin, søvn og søvnkvalitet. Man kan også modtage opkald på Fitbit, såfremt den er synkroniseret med sin smartphone. Det er vandtæt og så kan du sætte vækkeuret, som består af en vibrator. Jeg er solgt, og jeg ønsker mig et!

Kort badekåbe i grå

Gant / 799 / Find badekåben her

Alle mænd har en lille smule Hugh Hefner i sig. Derfor bør alle mænd også have en lækker badekåbe. Hvis ikke du allerede har en, ville det måske ikke være noget tosset julegaveønske? Efter min mening skal en badekåbe helst være relativt kort. Jeg gider ikke sådan en, der går hele vejen ned til fødderne. Den skal gå til knæene godt og vel. Med hensyn til farvevalg er den ret pæn i sådan en grafitgrå.

Blåt tørklæde af kashmir

FTC / 1395 / Find tørklædet her

Der er ikke noget tekstil, som overgår kashmir. Kashmir er bare hamrende lækkert, men selvfølgelig også hamrende dyrt. Det koster lidt ekstra, men det betyder også en højere komfort og velvære. Hvis man endelig har spendererbukserne på, så mener jeg, at et tørklæde er den bedste investering i forhold til kashmir. Her er din hud nemlig hele tiden i direkte kontakt med det bløde materiale!

Elegante vinterstøvler i læder

Wolverine 1000 Mile / 3095 / Find vinterstøvlen her

I og med jeg driver en mode- og livsstilsblog, bliver der også kigget en del på tøj og sko. Til det kan jeg tilføje, at jeg endnu ikke er stødt på mere elegante vinterstøvler end dette par, der meget pudsigt hedder Wolverine 1000 mile. Udover at være hamrende elegant og udført i læder, så skulle det altså også være noget af en robust fætter, der kan holde til lidt af hvert. ‘1000 mile’ indikerer også, at støvlens formål er at tilbagelægge tusindvis af kilometer.

Hvis jeg skulle gå samme tur som i filmen The Way Back, ville jeg ikke have problemer med at vælge dette par.

Klistermærke til Macbooken

60 / Find klistermærket her

Jeg har aldrig været nogen enorm fan af animerede film, men lige præcis egernet fra Ice Age er jeg kæmpe fan af. Det er intet kort af genialt! Det er klart højdepunktet fra samtlige Ice Age film, men det er måske bare min holdning!?

Nå, men jeg har lige fået mig en ny Macbook Air, og i den forbindelse har jeg ledt efter et nyt klistermærke, der kan tilføje lidt unikt til min ellers gængse laptop. På min gamle Air havde jeg Macintosh logoet i retroudgaven. Du ved det logo i regnbuens farver.

Nu skulle der ske noget nyt, og valgte faldt på egernet. Måske lidt barnligt, men who cares?

Billige in-ears i overraskende god kvalitet

Betron / 100 / Find dem her

Her på Stayclassy.dk bliver der gang på gang lagt vægt på mantraet, der hedder “kvalitet over kvantitet”. Det står jeg selvfølgelig ved, men man er også nødt til at gå kigge på value-for-money af og til. Personligt bruger jeg et par B&O H3 in-ears, men der er efter sigende ret mange, som ikke vil købe de helt dyre, fordi de simpelthen smider dem væk.

Hvis du er en af dem, skal du overveje om et par Betron in-ears ikke er noget for dig. Jævnfør adskillige tusinde positive anmeldelser, skulle det være et optimalt valg af in-ears høretelefoner med tangle-free ledning og en bas, der ikke skuffer. Du kan eventuelt ønske dig en håndfuld, så du har til hele 2015!

64 GB USB-stik der intet fylder

Kingston Technology / 160 / Find det her

Jeg kan huske, da jeg for 8 år siden gik ned for at købe en ekstern harddisk. Den kostede 1200 kroner og kunne rumme 256 gb. Den vejede 2 kg og krævede direkte strøm af en stikkontakt. Et bøvl uden lige! I dag kan man for en slik få noget i samme dur, der bare fylder en halvtredsindstyvendedel og ikke kræver stikkontakt.

Her får du 64 GB for godt 150 kroner. Så er der altså plads til en god håndfuld film, musik og et par billeder fra sommerferien i Lalandia. Eneste problem er bare, at du sikkert smider USB-stikket væk, for det fylder vitterligt ikke noget.

____________

Det var altså 48 julegaveønsker til mænd. Det er nok ikke lige alle ønsker, du deler, men så længe der var et par stykker, er mit mål nået. Hvis du derimod er enig i hele lortet, så er det jo bare om at sende listen med julegaveønsker til mænd rundt til venner og familie!

LÆS NU:

MERE END 99 GAVEIDÉER TIL MÆND

Indlægget 48 julegaveønsker til mænd blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

48 julegaveønsker til mænd

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×