Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Den mest futuristiske bil der er til at betale

Den kommer fra Honda-fabrikken.

Det er i hvert fald min mening, når jeg kigger på designet af 2016-udgaven af Civic Hatchback. Den skiller sig i høj grad ud fra sin klasse i forhold til konkurrenter med mere klassiske designs så som Ford Focus hatchback, VW Golf hatchback, Kia Cee’d hatcback, Hyuandai i30 hatchback og Peugeot 308 hatchback.

I forbindelse med lanceringen af Honda Civic Hatchback 2016 har den japanske bilfabrikant i øvrigt lavet en hurtig video. Bogstaveligt talt.

Der er ingen tvivl om, at en Honda Civic skiller vandene i forhold til designet. Min opfattelse er, at det er en hate love ting.

Enten tiltaler bilens design dig, eller også tiltaler den dig ikke. I virkeligheden er det ret simpelt, for som med alle andre ting er det et spørgsmål om smag og behag.

Skal vi ikke lige tage et kig på bilen fra forskellige vinkler? Jo, vi skal.

Jeg har bygget min egen Honda Civic (det kan man på deres hjemmeside) i en Twilight Blue. Jeg tror ikke, at selve farven har noget med filmene at gøre i og med, at den er til at holde ud at se på.

Hvad er din holdning?

Et par sorte skøjter er glimrende fodtøj til et twilight blåt jakkesæt. Ja, sikke en metafor.
Det der gør Honda Civic futuristisk er i særdeleshed den unikke bagende, der ligner noget fra et rumskib. Hvad synes du? Enig?

Civic’en har kørt på gaderne i en del år, men designet har været igennem en hel del opgraderinger. Jeg har ikke altid været den største tilhænger af Civic, men 2016-modellen begynder at ligne noget med et strømlinet design, hvor fronten i særdeleshed udmærker sig.

 Hvem er en Honda Civic hatchback lavet til?

Den er lavet til personen, som ønsker en kombination af sportiness og fornuftig økonomi. Civic’en er ikke nogen racerbil, men der er alligevel ok acceleration under pedalen med en 1.8 liters i-VTEC motor under kølerhjelmen.

0-100 på 9.4 sekunder. Og mellem 16 og 20 kilometer per liter alt efter kørsel. Først ved 215 kilometer i timen bliver den træt, men det skulle vist også være rigeligt til at følge med på selv den bredeste autobahn uden hastighedsbegrænsning.

En Honda Civic hatchback er en fornem kombination af sportyness, komfort og fornuftig økonomi både prismæssigt og brændstoføkonomisk. En splinterny Civic Sport hatchback fås til 274300, hvor den billigste Comfort-udgave starter ved 199300.

LÆS NU:

København til Århus med vandflyver

Indlægget Den mest futuristiske bil der er til at betale blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Den mest futuristiske bil der er til at betale

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×