Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

16 elegante læderhandsker i fantastisk kvalitet

I og med vi nærmer os slutningen på sommeren, fik jeg den idé, at mine læsere skal være på forkant med det forestående og elendige efterårsvejr – i hvert fald hvis vi kender Danmark ret. Derfor har jeg fundet 16 elegante læderhandsker frem i fantastisk kvalitet, som alle tjener både de praktisk, men i den grad også kosmetiske formål.

En ting man ser i al for høj grad, er mænd, der går rundt med skihandsker eller store luffer, så snart temperaturen rammer de fem grader. Det mener jeg er helt ved siden af. Jovist, det er sikkert rarere med et par store skihandsker, men der må vi altså lige vie os til den elegance, mænd er nødt til at repræsentere året rundt.

Personligt går jeg i læderhandsker året rundt, uanset hvor koldt det er, bortset fra sommeren og det milde forår naturligvis, og der skal jeg da være den første til at bekræfte, at det kan være helvedes koldt, men skønhed skal gøre ondt, sagde en mand engang.

Dog varmer skønhed også, hvorfor en smule kulde ikke vil påvirke dig, idet tilfredsstillelsen ved en elegant symbiose bestående af en sort frakke, brune læderhandsker, jeans, og et par brune håndsyede sko simpelthen opvejer dette.

Du får lige en røvfuld inspiration til, hvor elegant man kan se ud sammen med et par læderhandsker.

Av, av, av for nogle gentlemen!

Nu skal jeg selvfølgelig ikke male fanden på væggen, for jeg har jo ikke samlet 16 par læderhandsker, som ikke kan varme dine pølsefingre bare lidt op. I og med handskerne er i fantastisk kvalitet, betyder det selvfølgelig, at læderet er af første klasses materiale, hvilket varmer langt bedre end det billige.

Derudover har jeg to par læderhandsker med på listen, som har et interiør af dejlig varm uld. Her kan du roligt vifte med hænderne i minusgrader, uden de falder af.

Brune læderhandsker med slidt patina

UGG Australia / 1595 / Find læderhandskerne her

Det er netop dette nydelige sæt handsker i læder, som har et dejligt interiør af uld. Dermed får du ikke blot et par sindssygt lækre handsker ud fra en kosmetisk betragtning, men også et par varme af slagsen. UGG Australia er bedst kendt for deres UGGs til kvinder, men de laver altså også ekvipering til hænderne, og det er naturligvis de samme dejlige får, der agerer materiale hertil.

Umiddelbart er det mange penge for et par læderhandsker, men til gengæld kan jeg også garantere, at du får smæk for skillingen. Derudover kan du også forvente en lang levetid givet førsteklassesmaterialerne. Handskerne findes i øvrigt også i sort.

Klassiske sorte læderhandsker

UGG Australia / 1495 / Find læderhandskerne her

Du får endnu et par luksushandsker i læder fra UGG Australia. Her er der tale om et par klassiske sorte læderhandsker, som spiller på alle de nydelige tangenter. Læderet har den helt rette glans, handskens overflade er prydet med de tre elegante syninger og så har de den helt rette længde. Læderhandsker må nemlig ikke gå meget længere op end til starten af håndleddet.

Hvis du er seriøs omkring et par klassiske sorte læderhandsker, er arbejdet gjort for dig. Det er dette par, du skal have!

Lysebrune læderhandsker med interiør af uld

Eska Luxury / 1095 / Find læderhandskerne her

Som pendant til de brune handsker med interiør i uld finder du dette nydelige par i lysebrun, som stortset kan det samme. Det jeg godt kan lide ved dette par er det rå design og de kombination af lysebrun, mørkebrun og lilla. Læderhandskerne kunne sagtens ligge i vinduet ved en Hermés forretning. Det eneste forskel er bare, at du ikke skal slippe 3500, men i stedet små 1100 kroner.

For de af Jer som ikke er bekendt med Eska Luxury, så kan jeg fortælle, at det et modehus fra Østrig, som udelukkende specialiserer sig i premium produkter, hvor særligt handsker er en af de deres forcer. Du kan se hvad de ellers har af lækre produkter på deres officielle hjemmeside.

Oliven læderhandsker med huller ved knoerne

Roeckl / 799 / Find læderhandskerne her

Det skal naturligvis også være muligt at få et par lækre læderhandsker uden at slå sig økonomisk, hvorfor vi slutter af med tre af slagsen fra tyske Roeckl. Roeckl er verdenskendt for at lave professionelle ridehandsker, og i er i øvrigt foretrukket af rigtigt mange ryttere. Alene det faktum var nok til at sælge mig deres produkter.

Ikke nok med at produkterne kan konkurrere med eksempelvis UGG Australia i kvalitet, ja, så laver de også nogle fede læderhandsker, som harmonerer perfekt med min egen smag. De tynde læderhandsker behøver ikke altid være sorte, hvilket denne handske i oliven er et glimrende eksempel på.

Også kaldt kørehandsker

Roeckl / 599 / Find læderhandskerne her

Men selvom tynde læderhandsker ikke behøver være sorte, så kan vi ikke komme uden om, at de er flotte. I øvrigt er disse par med huller ved knoerne bedre kendt som kørehandsker. Kørehandskerne ses bedst i konteksten, hvor en engelsk gentleman lufter sin velholdt Morgan i det sydengelske landskab.

Kørehandskerne findes også i brun

Roeckl / 599 / Find læderhandskerne her

Det der gør kørehandskerne til en af mine personlige favoritter, er, at de er fodret med nydelige detaljer og perfektionistiske syninger, som tydeligt viser den kærlighed, snedkerne har til produkterne. Til 599 kroner mener jeg, at dette brune par læderhandsker ville være et super valg.

Fornemme brune Berluti læderhandsker

Berluti / 3645 / Find læderhandskerne her

Man får næsten lyst til at spise dem. Se lige på dem?! Til mere end femogtredivehundrede kan man selvfølgelig også argumentere for, at de burde være spiselige. Det er nemlig en hel del penge at bruge på et par tynde læderhandsker.

Sådan er det dog bare med alt, hvad der kommer fra Berluti. Det er nogle af de fineste produkter i verden lavet med varm kærlighed, som du end ikke finder en dansk kernefamilie med rækkehus i Dragør.

Mørkebrune Ralph Lauren læderhandsker

Polo Ralph Lauren / 1075 / Find læderhandskerne her

Du kan være helt sikker på aldrig at gå galt i byen med et par klassiske læderhandsker fra Ralph Lauren.

Designet er ganske traditionelt og kvaliteten i højsædet som altid. I øvrigt er sådan er aldrig en tosset idé at vælge et par læderhandsker i sådan en mørkebrun.

Sorte perforerede læderhandsker

Dents / 930 / Find læderhandskerne her

Det er klart, at et par perforerede læderhandsker ikke er specielt velegnede, til når Kong Vinter er på besøg. Men det er heller ikke derfor, at du køber sådan et par.

Det er selvfølgelig fordi, at de er skide lækre at se på og glimrende komplementerende accessory til et klassisk elegant herre-outfit, hvad end det er et gennemført jakkesæt med sko, klud og det hele eller en almindelig smart casual mundering med chinos og blazer.

Mørkebrune quiltede læderhandsker

Bottega Veneta / 2900 / Find læderhandskerne her

Se lige engang for et par flotte læderhandsker. Det er sgu svært ikke at knibe en tåre, når man lader øjnene forkæle af sådan et design.

Det er formentligt ikke nogen overdrivelse, når jeg påstår, at disse læderbiskener (pun intended) er nogle af de flotteste, jeg har stødt ind i. Like evah!

Desværre vil virkeligheden så også, at de skal være møghamrende dyre. Skulle du vælge at købe dem, kan jeg garantere dig, at de vil holde i mange år. Rigtigt mange.

Blå Tod’s ruskindshandsker

Tod’s / 2270 / Find læderhandskerne her

Mit yndlingsmærke, Tod’s, har såmænd også kvalificeret sig med et par gudesmukke læderhandsker, der er beklædt med en flade af blå ruskind, hvor indersiden er af fornem brun læder.

Da blå er min yndlingsfarve, er denne model en meget skarp konkurrent til førnævnte par fra Bottega Veneta, der fik titlen som flotteste læderhandsker nogensinde.

Brune læderhandsker med flannel

Dents / 780 / Find læderhandskerne her

Har du en tweedjakke? Går du på jagt? I så fald er der ingen vej udenom. Du må eje dette par. Og ved du hvad det bedste er ved handskerne? Altså udover designet?

Prisen. Det er kraftstejleme billigt for sådan et par unikke luksusluffer.

Burberry læderhandsker med kashmir

Burberry / 2200 / Find læderhandskerne her

Har du nogensinde set et par handsker der er 50% læder og 50% kashmir? Heller ikke mig.

Ikke desto mindre er det, hvad der gør sig gældende for dette par Burberry handsker, som hvor sort og blå nydeligt komplementerer hinanden.

I øvrigt er denne handske et vidnesbyrd på, at sort og blå på ingen måde er et dårligt match. Tværtimod.

Sorte quiltede Lagerfeld læderhandsker

Lagerfeld / 799 / Find læderhandskerne her

Selvom denne quiltede læderhandske på ingen måde kan hamle op med Bottega Veneta modellen, er der ingen grund til at dømme den ude.

Læderhandsken oser af kvalitet og så er der i øvrigt tale om en helt anden type handske. Den er lidt tykkere og i højere grad anvendelig til de lavere temperaturer, som du kan være helt sikker på at stå model til her i Danmark.

Stilrene mørkebrune læderhandsker

Roeckl / 499 / Find læderhandskerne her

Den tyske handskesnedker Roeckl har jeg ad flere omgange haft oppe at vende her på SC. Hvorfor?

Fordi kvaliteten er høj og prisen lav. I hvert fald ud fra en relativ betragtning. Derudover er designet ligeledes luksuriøst med sit stilrene snit og minimalistiske udtryk.

Sådanne luffer er ikke bygget til at holde snitterne specielt lune, men i stedet specielt lækre.

Elegante læderhandsker med rillede kanter

Roeckl / 499 / Find læderhandskerne her

Jeg er helt tosset med den rillede detalje, der følger handsken hele vejen rundt. Det er æstetisk guf, som jeg kalder det. Og til 499 kroner er det jo ren tyveri. Intet mindre.

LÆS NU:

Vinterhue til det iskolde vejr – 8 varme idéer

Indlægget 16 elegante læderhandsker i fantastisk kvalitet blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

16 elegante læderhandsker i fantastisk kvalitet

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×