Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Er du mand nok til at købe en stationcar?

Selvom du påstår det, taler statistikkerne imod. Det viser sig nemlig, at danske mænd generelt har lave niveauer af Testosteron i kroppen.

Såfremt du ikke fulgte med i biologi i skolen, kan jeg fortælle, at testosteron er det hormon, som gør mænd til mænd.

Faktisk er det i testiklerne, at testosteron udvikles, hvorfra hormonet sendes videre til hjernen for at stimulere resten af kroppen. Dermed kan du nok også regne ud, at når det vigtige hormon kommer fra løgposen, så er det også ret vigtigt at løgene holdes friske.

Som led i bekæmpelsen af problemet med danske mænd og lave beholdninger af testosteron, har Opel sammen med forskere og lingerieksperter udviklet et par underbukser, der bidrager til øget produktion af testosteron.

Se lige videoen.

Idéen med underbukserne og en forhåbentligt øget produktion af testosteron er, at mænd dermed i højere grad vil være mænd nok til at vælge stationcaren over potensforlængeren, hvad end det er en brugt Porsche eller en flexleaset Maserati.

Jeg skal være den første til at sige, at der bestemt ikke er noget i vejen med en sportsvogn, men hvis vi skal være helt ærlige, er det rimeligt sjældent, at eksotiske biler kan leve op til de krav, der stilles til en Mand med kone og børn.

I øvrigt vil jeg også lige påpege, at det ikke nødvendigvis kræver en ekstraordinært mandig mand at vælge stationcaren. Jeg synes sådan set, at Opel er sluppet ret godt afsted med 2016-udgaven af Astra Tourer’en, som du kan læse mere om her.

Hvis du er lidt spændt på, om sådan et par underbukser nu også virker, kan du få fingrene i et par ganske gratis. Det foregår på RideComfortably.dk, hvor danske mænd forsynes, så længe lager haves.

Selvom du ikke er ved at samle mod til at investere i en stationcar, er der stadig adskillige fordele ved at booste testosteronen i din krop.

Blandt andet kan du overraske fruen med en hel del mere energi, når den står på lagengymnastik eller hun tvinger dig til fysisk krævende projekter i huset.

What’s not to love?

30 dage uden alkohol

Indlægget Er du mand nok til at købe en stationcar? blev vist første gang den Stay classy.This post first appeared on Stayclassy.dk, please read the originial post: here

Share the post

Er du mand nok til at købe en stationcar?

×

Subscribe to Stayclassy.dk

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×