Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dapatkan Kelas Yoga Secara Percuma

Kelas Yoga Percuma


Penerangan acara

Percuma Kelas Yoga April 2016
Mari kita meraikan AMAZING APRIL dengan iSpirit Asia. Sertai semua 60 minit Kelas Biasa di iSpirit Asia (One South) secara PERCUMA 11-22 April 2016. Sertai seberapa banyak kelas yang anda suka, bawa rakan seberapa banyak yang anda suka, nikmati seberapa banyak yang anda boleh! Ya, ia bukan main - main #withLOVE #free. Anda hanya perlu untuk WALK-IN 15 minit sebelum kelas bermula. Tiada tempahan, Tiada pendaftaran, hanya datang dan raikan Amazing April 11-22!iSpirit Asia One South menawarkan 60 minit Kelas Biasa. Semua kelas direka oleh YOGAVATAR NEW YOGA AGE berdasarkan akar mendalam Hatha Yoga. Selamat datang semua orang tanpa mengira tahap kecergasan dan pengalaman, pengubahsuaian akan ditawarkan untuk pelbagai peringkat. Sila ingat, ia adalah amalan anda, guru yang terbaik terdapat di dalam anda. Sentiasa dengar badan anda dan menyesuaikan amalan anda untuk memenuhi keperluan anda.

selasa
18:00-19:00 Asas Yoga
19:00-20:00 New Age Flow

rabu
7:30-08:30 Sunrise Flow
8:30-09:30 Zenergy
18:00-19:00 Core Fit
19:00-20:00 Relax & Simpan semula

khamis
18:00-19:00 New Age Flow
19:00-20:00 Asas Yoga
Kelas Penerangan


Asas #YogaBasicsYoga: Satu kelas yoga asas, memberi tumpuan kepada membangunkan penjajaran jelas dan selamat dalam pose asas serta pengukuhan otot dan pernafasan teknik. Kelas ini dirancang untuk pelajar yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka mengenai pose asas dan penjajaran dalam yoga. Kelas ini adalah sesuai untuk semua orang.
Kelas Fokus: 70% Alignment / 10% Pergerakan / 10% Kekuatan / 10% Tenaga

#SunRiseFlowSunrise Aliran: Mulakan hari anda dengan aliran tenaga yang direka untuk membangunkan anda dan mendapatkan anda bergerak. Perlahan-lahan bangun badan anda dan membina haba meninggalkan anda terbuka dan berjaga-jaga untuk mengambil hari anda! Pengalaman di kelas ini adalah salah satu daripada sifat berubah-ubah dan gerakan. Poses biasanya dipegang untuk jangka masa yang singkat dan penekanan kepada irama nafas adalah digalakkan dengan tujuan untuk menyelaras dan memberi tumpuan minda. Kelas ini adalah sesuai untuk semua orang.
Kelas Fokus: 10% Alignment / 40% Pergerakan / 10% Kekuatan / 40% Tenaga

#NewAgeFlowNew Umur Aliran: Satu amalan yoga yang dinamik, memberi tumpuan kepada nafas sambil bergerak melalui satu siri postur. Rentetan postur mungkin berbeza dari kelas ke kelas, tetapi sentiasa mengikuti suatu janjang pintar yang bergerak dari asas kepada kompleks. Ini gaya yoga membina haba, fleksibiliti dan kekuatan, di samping mengekalkan tumpuan kepada penjajaran yang baik dan struktur bunyi. Postur boleh diadakan untuk tempoh yang lebih lama, dan akan mengalir bersama-sama untuk menyatukan badan untuk nafas dan minda. Kelas ini adalah sesuai untuk semua orang.
Kelas Fokus: 10% Alignment / 70% Pergerakan / 10% Kekuatan / 10% Tenaga

#FitCoreFit Teras: Kelas ini direka untuk bangun dan membawa kehidupan kepada teras! postur perut dan teknik pernafasan yang dimasukkan ke dalam kelas untuk membina kekuatan teras yang tidak dapat dielakkan berikut, dan mencari ketenangan dalam postur yang dapat meningkatkan latihan. Kelas ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin memeriahkan dan membina kekuatan teras.
Kelas Fokus: 10% Alignment / 10% Pergerakan / 70% Kekuatan / 10% Tenaga

#ZenergyZenergy: Tenaga ZEN. Kelas ini memperkenalkan pelajar kepada pernafasan dan kepekatan senaman yoga yang membawa kepada negeri Zen kesedaran yang lebih tinggi. Penyembuhan bunyi atau muzik boleh digunakan untuk kekal fokus dan menjernihkan fikiran. amalan biasa membersihkan dan memberi tubuh tenaga, akhirnya membawa kepada pengalaman relaksasi yang mendalam, keamanan dan daya hidup. Kelas ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menenangkan fikiran dan mencergaskan tubuh mereka.
Kelas Fokus: 10% Alignment / 10% Pergerakan / 10% Kekuatan / 70% Tenaga

# Relax & RestoreRelax dan Restore: Satu amalan penyembuhan sangat santai memberi tumpuan kepada merangsang sistem parasimpatetik dengan tujuan untuk menenangkan badan dan fikiran. Dalam kelas ini, props seperti tali pinggang, penyokong, blok, kerusi dan selimut yang digunakan dengan tujuan menyokong badan sambil mengerahkan tenaga fizikal yang minima dalam pose. Kelas ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mengurangkan strain gaya hidup yang sibuk dan tertekan.
Kelas Fokus: 50% Alignment / 0% Pergerakan / 0% Kekuatan / 50% Tenaga

Studio & Peralatan
iSpirit Asia One South

Pic One South outlookOne South Street Mall One South Street MallWelcome untuk Ispirit Asia, One South, studio yoga dan kecergasan di One South Street Mall Seri Kembangan, Malaysia. Ruang putih kecil dan mudah mengambil kira semua aspek pengalaman yoga anda, dengan suasana yang hangat dan aman yang akan menenangkan jiwa anda dan melegakan setiap tekanan hari sebagai anda mengamalkan yoga. Anda akan meninggalkan perasaan yoga latihan anda segar dan diperbaharui.

lokasi Studio: iSpirit Asia One South, B-5-12, One South Street Mall, Taman Serdang Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia. (Lihat Peta)
tikar Yoga dan blok yoga akan disediakan.
Hubungi kami
+601111844184 (Call)
+60123037022 (Whatsapp)
[email protected] (e-mel)
www.ispirit.asia


This post first appeared on Gaya Hidup Sihat, please read the originial post: here

Share the post

Dapatkan Kelas Yoga Secara Percuma

×

Subscribe to Gaya Hidup Sihat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×