Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nova línia de tractaments d’estètica avançada

A l’Institut Ruiz Castilla, consolidat com a centre de referència al Maresme en cirurgia plàstica i medicina estètica, hem desenvolupat una nova línia de Tractaments d’estètica avançada de mans de l’esteticista Anna Valverde, amb més de 15 anys d’experiència en el mon de l’estètica. El nostre objectiu: que estiguis i et sentis més guapa!

PROMOCIÓ D’AQUEST MES: massatge corporal relaxant 40’ – 25,00 €

schne Frau lacht

Hem desenvolupat aquesta nova línia perquè a l’Institut Ruiz Castilla creiem fermament que l’estètica és també salut i d’aquesta manera al nostre centre et podrem realitzar un programa mèdic/estètic integral personalitat. Per tal que puguis provar els tractaments que millor et van et proposarem periòdicament promocions amb un preu molt especial.

A continuació t’informem d’alguns dels tractaments d’estètica avançada d’última generació dels que podràs gaudir:

TRACTAMENTS FACIALS:

  • Peelings químics estètics
  • Higienes facials
  • Tractaments específics: hidratants, antiacné, reafirmants, rejuvenidors…

TRACTAMENTS CORPORALS:

  • Massatge local/general relaxant
  • Massatge circulatori
  • Tractament anticel·lulític
  • Tractament reafirmant
  • Peeling mecànic amb hidratació

Per completar aquest tractament integral mèdic-estètic volem ajudar-te a cuidar-te no només per fora sinó també per dins, per això col·labora amb nosaltres el nutricionista Toni Alba que t’ajudarà, tant a perdre el pes que necessitis, com a dur una correcta alimentació i un estil de vida més saludable, que tant repercuteix en l’estat de la nostra pell.

A més, com ja t’hem informat altres cops, comptem també amb una àmplia gama de tractaments làser mèdics: fotodepilació, micropigmentació, fotorejuveniment

Si estàs interessada en rebre més informació no dubtis amb contactar amb nosaltres i demanar una primera visita gratuïta, on et farem un diagnòstic facial i/o corporal.

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
[email protected]
93 189 03 28

The post Nova línia de tractaments d’estètica avançada appeared first on Dra. Ruiz Castilla.This post first appeared on Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be, please read the originial post: here

Share the post

Nova línia de tractaments d’estètica avançada

×

Subscribe to Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×