Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Saps què és un centre de medicina estètica?

Hem de tenir present que cal diferenciar molt bé entre Centres d’estètica i centres de Medicina estètica.

Cenres de medicina estètica autoritzats Segons la Generalitata de Catalunya podem definir  (podeu trobar aquestes definicions al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya)

  • Un centre d’estètica o centre de bellesa com aquell establiment sense cap activitat sanitària. Es dedica a activitats que no tenen risc per a l’usuari. Per aquest motiu, no requereixen la presència de professionals sanitaris. Exemples d’aquestes activitats podrien ser la depilació, la perruqueria, les neteges de la pell, massatges i més.
  • Un centre de medicina estètica és una unitat assistencial en la qual un metge és responsable de realitzar tractaments no quirúrgics, amb la finalitat de millorar l’estètica corporal o facial. Només en aquests centres es poden inocular al cos humà medicaments o productes cosmètics autoritzats, com ara bòtox, àcid hialiurònic, mesoteràpia i més.
  • Un centre de cirurgia estètica és la unitat assistencial en la qual un metge amb l’especialitat de cirurgia plàstica estètica i reparadora és responsable de realitzar tractaments quirúrgics, amb la finalitat, entre més, de millorar l’estètica corporal o facial.

Si voleu saber quins centres autoritzats de medicina esètica i Cirurgia hi ha a la teva localitat, podeu conusltar-ho a la web de la Generalitat de Catalunya. Tan sols haureu de col·locar la província i la localitat de la que voleu fer la consulta, el tipus de cntre que cerqueu, en aquest cas serà EXTRAHOSPITALARI, i com a cartera de serveis, SERVEIS i en l’apartat de descripció,  la MEDICINA ESTÈTICA o la CIRURGIA ESTÈTICA. D’aquesta manera podreu obtenir fàcilment el llistat de Centres Autoritzats per la Generalitat de Catalunya que es troben més a prop vostre, una garantia de qualitat.

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
[email protected]
93 189 03 28

The post Saps què és un centre de medicina estètica? appeared first on Dra. Ruiz Castilla.This post first appeared on Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be, please read the originial post: here

Share the post

Saps què és un centre de medicina estètica?

×

Subscribe to Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×