Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Experiències personals amb el nutricionista Tony Alba

Ja fa més de mig any que el Nutricionista i entrenador personal Tony Alba col•labora amb l’Institut Ruiz Castilla i ja comença a tenir tot un grup de seguidores que, després de dur a terme la seva dieta i el seu personal trainning, s’han convertit en el més clar exemple de que el seu mètode funciona.

composition ingrdients

No es tracta d’una dieta miraculosa que et fa perdre molt pes en molt poc temps, sinó que ensenya a Les Seves Pacients a alimentar-se correctament, de forma saludable i mitjançant una dieta variada i equilibrada. Aquesta dieta provoca la buscada i desitjada pèrdua de pes, però porta associat un guany considerable en salut i benestar. No només es perd pes sinó que es recupera l’energia perduda i millora la salut en general del nostre organisme.
Com us dèiem, la millor prova dels resultats que dóna el mètode del Tony Alba és el testimoni de les seves pacients. Avui iniciem una sèrie on us anirem presentant les experiències de les pacients que han perdut pes i guanyat salut amb el nostre nutricionista.

Laura – 45 anys – administrativa

“Per descriure la meva experiència amb el Tony només tinc paraules positives. Amb una dieta senzilla, fàcil de seguir i sense aliments sofisticats ni aliment prohibits, vaig aconseguir, en poques setmanes, perdre els 5 kg que em sobraven. Però el millor de tot és que després no costa mantenir el pes perquè durant el procés t’acostumes a menjar de manera més saludable, a organitzar els àpats de forma lògica durant el dia i a prescindir d’aquells aliments que no aporten res més que calories i greixos”.

Dra. Mireia Ruiz Castilla
[email protected]
93 189 03 28

The post Experiències personals amb el Nutricionista Tony Alba appeared first on Dra. Ruiz Castilla.This post first appeared on Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be, please read the originial post: here

Share the post

Experiències personals amb el nutricionista Tony Alba

×

Subscribe to Toda A Información De Nuestros Tratamientos De Be

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×