Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games

Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase cu cât membrii Catena Racing Team au participat la doar 6 discipline din cele 15 ale competiției, în clasamentul general pe companii urcând pe locul 3, dintr-un total de 34 de echipe participante, cu peste 1.000 de sportivi.
 
Cele mai multe medalii au fost obținute la proba de alergare montană – cros pe o lungime de 10,5 km, cu o diferență de nivel de +950 de metri, câștigând 3 medalii de aur, prin Constanța Gherasim, Simona Gorcea și Eugen Frîncu, o medalie de argint, prin Marius Gane, și una de bronz, prin Cristian Dinu.
 
De asemenea, Catena Racing Team a fost campioană la proba de volei pe zăpadă, grație senzaționalei echipe conduse în teren de căpitanul Ștefan Tudor.

Și la tenis de masă, membrii Catena Racing Team au strălucit, obținând o medalie de aur, la individiual, Prin Cosmin Fodoran, și un titlu de vicecampioană, la dublu, prin Cosmin Fodoran și Mihai Angelescu, după o finală spectaculoasă cu echipa Varta România.

The post 5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games appeared first on ComunicarePR.This post first appeared on ComunicarePR, please read the originial post: here

Share the post

5 medalii de aur pentru Catena Racing Team la Winter Corporate Games

×

Subscribe to Comunicarepr

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×