Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ibiza este o insula pe care putem sta o vara intreaga

Petrece-ți o vacanță de vis în Ibiza! Achiziționează-ți biletele de avion cu prima ocazie!
            Ibiza este o insulă care se află în Insulele Balneare: nu mai necesită nici o descriere deoarece toată lumea știe ca este renumită pentru Cele Mai mari petreceri din lume care se dau și pentru soarele plăcut care își face simțită prezența în cea mai mare parte din timp. Ibiza are o istorie importantă în spatele său și inițial, nu a fost construită pentru a fi locația care deține cele mai mari discoteci și cluburi din lume.
            Ibiza se află în partea de sud-est a insulei și este un important centru administrativ. În preajma orașului, te vei bucura de 3 dintre cele mai frumoase plaje din această zonă care sunt: Figueretes, Play d’en Bossa și Talamanca.

            În ceea ce privește aspectul istoric și cultural, Ibiza este trecută în patrimoniul UNESCO datorită zidurilor care înconjoară orașul. Acestea au fost construite din cele mai vechi timpuri având rolul de a apăra orașul de o invazie străină. În zilele, noastre aceste ziduri sunt foarte bine conservate, iar cele 8 bastioane și porțile de acces în cetate sunt cu precădere fotografiate și vizitate de către turiști.
            În regiunea Dalt Vila, o regiune mai veche a insulei, se află Catedrala Santa Maria de Ibiza care cu siguranță, te va uimi prin vechimea ei, cât și prin arhitectura sa fascinantă. Încă din anul 1235, această catedrală veghează împrejurimile, fiind construită în stil gotic. În catedrală, vei putea admira un chivot de aur și argint vechi de peste 600 de ani. Intrarea este liberă pentru ca orice turist să poată vizita această minune a lumii ce a fost construită cu mâna omului.

            Dacă vrei o vacanță plină de distracție, Ibiza este alegerea cea mai bună! Rezervă-ți biletele de avion si profită de acest sejur!


This post first appeared on Dbmall27, please read the originial post: here

Share the post

Ibiza este o insula pe care putem sta o vara intreaga

×

Subscribe to Dbmall27

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×