Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Liefde voor muziek, liefde voor jou.

De liefde voor muziek gaat diep.

Wie geniet er niet van muziek? Het is een universele taal die iedereen raakt. Muziek kan je ontroeren, opwinden, rustig maken en je stemming bepalen. David werd door Saul uitgenodigd om voor hem te spelen op zijn harp als hij onrustig was. Door de muziek kalmeerde hij en werd hij rustig.

Persoonlijk geniet ik het meest van muziek als de tekst en de melodie elkaar versterken. Als je meegezogen wordt in de wereld die muziek schept in gedachten. Dat kan een Opwekkingslied zijn maar ook iets van Elly en Rikkert of Andrea Bocelli. Amy Winehouse kan me raken, en Brian Johnson me laten overpeinzen en tot rust komen. 

Liefde voor muziek.

De Liefde wordt al eeuwen lang bezongen. Als koppel hebben jullie misschien ook wel songs die “jullie” liedjes zijn. Zoek komende week eens tien songs op jou het best jou liefde bezingen voor je geliefde. Zet ze op een usb stick, cd, of maak een afspeellijst op YouTube en geef die door aan je geliefde.

Je kunt ook muziek gebruiken in de slaapkamer. Romantiek en muziek gaan heel goed samen.

Het bericht Liefde voor muziek, liefde voor jou. verscheen eerst op Liefdeskruiden.nl/blog.This post first appeared on Liefdeskruiden.nl, please read the originial post: here

Share the post

Liefde voor muziek, liefde voor jou.

×

Subscribe to Liefdeskruiden.nl

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×